Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Fijnbezaagde regels

Kies voor een prachtige aanvulling op jouw tuin of terras met onze fijnbezaagde hardhouten regels. Gemaakt van duurzame materialen zoals teak, ipe of bangkirai, garanderen deze regels een strakke en professionele afwerking. Profiteer van de hoge kwaliteit van het hardhout en geniet van jarenlang gebruik in elke buitenomgeving met Nubuiten.nl

Filter op dikte:

Filter op breedte:

Fijnbezaagde hardhouten regels 

Fijnbezaagde hardhouten regels zijn een prachtige toevoeging aan elke tuin of terras. Deze regels zijn gemaakt van hardhout, zoals teak, ipe of bangkirai, en zijn fijnbezaagd voor een strakke en professionele afwerking. Door de hoge kwaliteit van het hardhout zijn deze regels zeer duurzaam en geschikt voor langdurig gebruik in buitenomgevingen. 

Azobe houten fijnbezaagde regels 

Op zoek naar een duurzame hardhoutsoort voor in de grond of in het water? Kies voor Azobé! Deze donkerbruine hardhoutsoort is uniek door zijn hoge duurzaamheid. Dankzij de minimale vochtopname gaat Azobé, met duurzaamheidsklasse 1, 20-25 jaar mee, zowel boven als onder de grond. Onbehandeld vergrijst het hout op een prachtige manier, maar het is ook mogelijk om het te behandelen met olie om de originele kleur te behouden. Nubuiten.nl biedt Azobé aan voor jouw volgende project. 

Voordelen van fijnbezaagde hardhouten regels  

Een van de grootste voordelen van fijnbezaagde hardhouten regels is hun natuurlijke uitstraling. Hardhout heeft een warme en natuurlijke uitstraling, wat de regels een unieke en aantrekkelijke look geeft. Bovendien zijn de regels gemakkelijk te onderhouden en hebben ze geen speciale behandeling nodig om hun mooie uitstraling te behouden. 

De hardhouten regels zijn ook zeer duurzaam en kunnen jarenlang meegaan zonder dat ze hun kwaliteit verliezen. Hardhout is bestand tegen weersinvloeden en rot niet snel, waardoor de regels een lange levensduur hebben. Bovendien zijn de regels resistent tegen schimmel en insecten, waardoor ze een veilige optie zijn voor buitengebruik. 

Fijnbezaagde hardhouten regels zijn ook ideaal voor het creëren van een grote verscheidenheid aan tuin- of terrasontwerpen. De regels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen worden gebruikt voor het maken van terrassen, paden, schuttingen, tuinmeubelen en nog veel meer. Bovendien zijn de regels eenvoudig te snijden en te bewerken, waardoor ze zich aanpassen aan elk ontwerp of ruimte. 

Fijnbezaagd hardhout koop je bij NuBuiten in Hardinxveld-Giessendam 

Al met al zijn fijnbezaagde hardhouten regels een prachtige en duurzame toevoeging aan elke tuin of terras. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden, resistent tegen weersinvloeden en hebben een lange levensduur. Bovendien zijn de regels verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, waardoor ze zich aanpassen aan elk ontwerp of ruimte. Bij Nubuiten.nl kan je een ruime keuze aan hardhouten regels vinden, voor een scherpe prijs. Je vindt ons experience center in Hardinxveld-Giessendam op nog geen 30 minuten rijden vanaf Rotterdam, Breda en Utrecht. Kom langs en bekijk ons ruime assortiment fijnbezaagd hardhout onder het genot van een kopje koffie.

fijnbezaagd hardhout regel azobe