Filter Op
Prijs
Type
Afwerking
Breedte mm
Dikte mm
Lengte mm

 

 

Accoya® is hout, maar niet zoals u hout kent. Met behulp van het acetylatieproces, een geavanceerde gepatenteerde technologie, gaat Accoya hout gegarandeerd mee voor 50 jaar boven de grond en 25 jaar in grond of zoetwater. De verbeterde dimensiestabiliteit verdubbelt de levensduur van coatings. De prestaties van geacetyleerd hout zijn uitzonderlijk betrouwbaar. Accoya hout is een toonaangevend materiaal dat voldoet aan elke applicatie uitdaging – gevelbekleding, houten dekdelen, oeverbeschoeiing en meer.

Accoya bezit als enige het Cradle to Cracle-gold certificaat, dit betekent dat het een uitstekende optie is voor circulair bouwen. door het uitgebreide proces is het hout iets kostbaarder in aanfschaf, maar gezien de lange levensduur verdient dit zich zeker terug. 

Montage
Voor de montage is het van belang dat u gebruik maakt van RVS nagels of schroeven, dit omdat er anders een chemische reactie met het hout kan ontstaan. Indien dit product onbehandeld wordt toegepast, kan er blauwschimmel op het oppervlak ontstaan. Dit heeft verder geen nadelige gevolgen voor de duurzaamheid. Indien u dit storend vindt, kunt u ervoor kiezen om een transparante coating toe te passen.

Toepassing
 Dit product wordt met name toegepast voor kozijnen, ramen, deuren, gevelbekleding en vlonders. Maar de mogelijkheden zijn in principe eindeloos! 

Duurzaamheidsklasse 
Door de behandeling wordt er duurzaamheidsklasse I gerealiseerd. assortiment van NuBuiten!

7 artikelen gevonden. Klik hier voor de resultaten.
Quickview
Dit product is toegevoegd aan je winkelmand