Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Steigerplanken

Douglas steigerplanken zijn uiterst geschikt voor buitengebruik. Zo is de kwaliteit en duurzaamheid uiterst geschikt voor tuinmeubelen en andere buiten projecten.

Douglas Steigerplanken

Steigerplanken zijn al jaren een trend in de wereld van meubel makers, door de makkelijke bewerkbaarheid van het Douglas hout kun je er vele projecten mee maken. Daarnaast is Douglas ook nog eens duurzaam, net zoals sommige hardhoutsoorten, maar dan voordeliger. Douglashout is hout van de Douglasspar, een boom die uit Noordwest-Europa komt en dus ook uit Nederland. Bij NuBuiten kun je kiezen uit onbehandelde en geïmpregneerde douglas steigerplanken. Wij zijn erg fan van deze houtsoort! 

Douglas Steigerplanken kopen

Bestel jouw douglas steigerplanken in onze webwinkel door onze grote voorraad is het mogelijk de schaaldelen binnen 72 uur te leveren. Vul je postcode in en kijk of dit mogelijk is jouw regio. Wil je de steigerplanken liever afhalen? Dit kan bij één van onze afhaallocaties door heel Nederland en Vlaanderen. Heb je eerst advies nodig, of wil je een douglas oplossing laten realiseren door een van onze specialisten? Kom langs bij NuBuiten in Hardinxveld-Giessendam en onze Douglas experts helpen je graag verder.

Douglashout bestel je online bij nubuiten.nl: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Op NuBuiten.nl bestel je eenvoudig jouw douglashout online; zo ben je er zeker van dat je de laagste prijs betaald, het douglas hout snel geleverd wordt en dat je kan rekenen op onze deskundige service en ondersteuning voor jouw project! Bezoek gerust ons Experience Center in Hardinxveld-Giessendam, tussen Gorinchem en Dordrecht, lokaal gelegen in Nederland. Bekijk onder het genot van een kop koffie ons assortiment tuinhout, hardhout en ons assortiment overkappingen.

steigerplanken douglas hout houthandel hardinxveld giessendam