Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Deuren en ramen

Deuren en ramen zijn een belangrijk onderdeel van de bouw. Het zorgt ervoor dat er een scheiding is tussen binnen- en buitenruimtes. Deuren en ramen kunnen ook helpen bij het reguleren van de temperatuur in een ruimte. Het is daarom belangrijk om de juiste materialen te kiezen, gelukkig heeft NuBuiten alles in huis!

Deuren en ramen

Deuren en ramen zijn belangrijk voor de veiligheid van uw huis. Ze bieden een barrière tussen u en de buitenwereld, helpen bij het reguleren van de temperatuur in huis en zorgen ervoor dat er geen ongedierte naar binnen kan komen. Er zijn verschillende soorten deuren en ramen, dus het is belangrijk om te weten wat u nodig heeft voordat u aan de slag gaat met het bouwen of renoveren van uw huis.

Deuren en ramen kopen

Deuren en ramen kan je veilig en snel bij NuBuiten kopen. Wij bieden schuifdeuren, blokhutdeuren, blokhutramen, stelkozijnen, glazen schuifwanden en zelfs brandwerende deuren. De deuren en ramen worden zorgvuldig gepickt door onze orderpickers.   

Deuren en ramen bestel je bij nubuiten.nl: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Onze deuren en ramen koop je voordeling en veilig bij NuBuiten. Wij streven naar de scherpste prijs en een vlotte levering. Wij hebben al 100.000 klanten tevreden kunnen maken, hopelijk ben jij de volgende!

Stalen raam zwart   Uitzetraam 9-ruits  Dubbele deur vuren