close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Materiaal blokhut: Composiet

Bij NuBuiten bieden wij een ruim assortiment aan in blokhutten zo ook in composiet. Als je op zoek bent naar iets anders dan een tuinhuis van hout wat weinig onderhoud benodigd heeft en kleurvast is raden wij aan hier zeker naar te kijken.

Blokhut Composiet 

De composiet tuinhuizen zijn beschikbaar in 2 kleuren en in 2 afmetingen en worden geleverd als bouwpakket. Bij elke blokhut wordt er een duidelijke handleiding meegeleverd zodat je snel aan de slag kan gaan met jouw klus. 

Deze blokhut heeft vele voordelen en wat composiet nu precies is leggen we je graag hieronder uit. 

Wat is Blokhut composiet? 

Maar wat is het nu precies? Een blokhut kan gezien worden als een klein huisje of bijgebouw. Via een opbouwsysteem zet je gemakkelijk aan de hand van de handleiding jouw blokhut in elkaar. Onze blokhutten worden aangeboden in verschillen verduurzamingen maar ook in verschillende materialen, indien je op zoek bent naar iets wat onderhoudsvrij is raden wij zeker aan om te kijken voor een composiet blokhut. Composiet staat voor jarenlang plezier en weinig onderhoud, het enige wat nodig is voor de onderhoud is om de blokhut zo af en toe schoon te maken met groene zeep en water! 

Composiet bestaat eigenlijk uit gerecycled kunststof en zal gemiddeld 15 jaar mee gaan en is in tegenstelling tot houtmaat en kleurvast. 

Maatvoeringen en kleuren 

Bij NuBuiten bieden wij onze composiet blokhutten aan in 2 maten en 2 kleuren: Teak en grijs en in de maatvoering 215 x 215 en 280 x 215. 

Welk materiaal is er nog meer mogelijk? 

Naast composiet bieden wij bij NuBuiten nog meer materialen aan, wij hebben een ruim assortiment zodat er voor iedereen iets tussen zal zitten. 

De keuze bestaat uit: 

Kom langs bij NuBuiten! 

In Hardinxveld-Giessendam hebben wij ons experience center, de plek om inspiratie op te doen en je te laten adviseren door onze blokhut specialisten.  

Klik hier waar je ons kan vinden!  

onderhoudsvrije blokhut composiet nubuiten experience center hardinxveld-giessendam blokhut materiaal onderhoudsvrij composiet kunstof blokhutten nubuiten composiet blokhut westwood nubuiten hardinxveld