Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Blokhut met overkapping

In je zoektocht naar een blokhut kom je waarschijnlijk heel veel mogelijkheden tegen, we bieden dan ook een ruime keuze uit waarvan het tuinhuis met een overkapping wel een favoriet is. Bij dit model kan je zowel genieten tot in de late avonden als dat dit model opbergmogelijkheden biedt.  

Veel gebruikte filters:

Blokhut met overkapping  

Onze tuinhuizen zijn van het zeer populaire houtsoort Noord-Europees Vuren en wij bieden je dit aan in onbehandeld of onder druk Geïmpregneerd- Groen. 

Wat is een blokhut? 

Tegenwoordig is het niet meer weg te denken en kiezen steeds weer mensen voor een blokhut met of zonder overkapping. Het bestaat uit meerdere onderdelen welke wij aanbieden in een bouwpakket zo hoef je niet te denken aan wat je nou allemaal nodig hebt. Het wordt gezien als een handige opbergruimte en een echte eye-catcher!  

Toch nieuwsgierig? Lees onze pop-up Klik hier voor onze pop-up, waar bestaat een blokhut uit.   

Welke verschillende mogelijkheden zijn er bij NuBuiten 

In deze categorie bieden wij verschillende verduurzamingen en daktypes aan, hier geven wij je graag een toelichting over zodat je een type kiest wat het beste past bij jouw smaak en tuinproject. 

Daktypes: In feite zijn er 3 verschillende daktypes, Platdak, Zadeldak en Lessenaarsdak. 

Een Platdak is eigenlijk al te raden, het dak is plat zonder enige helling. Bij een Zadeldak spreek je van 2 hellende dakschilden die elkaar in de nok tegenkomen en bij een Lessenaarsdak bestaat dit uit 1 dakvlak welke naar onder afloopt. 

Klik hier hoe je het beste je dak kan bedekken!   

Verschillende verduurzamingen: Dit model blokhut bieden wij aan in 2 verduurzamingen, onbehandeld en onder druk geïmpregneerd groen.  

Onbehandeld hout zal minder lang meegaan dan wanneer je de overkapping laat impregneren of deze zelf impregneert.  

Door de overkapping te impregneren bescherm je deze tegen diverse weersomstandigheden. Onbehandeld hout zal in de verloop van tijd gaan vergrijzen.  

Bij hogedruk impregnatie zal dit ook door en door behandeld zijn in het hout. Bij het zelf impregneren zal dit alleen de oppervlaktes voorzien.  

Klik hier hoe je het hout zelf kan behandelen.   

Noord-Europees Vuren  

Het is het meeste gebruikte houtsoort als naaldhout en heel populair in deze categorie. 

Alles over Vurenhout vindt je terug in de volgende link: Klik hier voor meer informatie over Vurenhout!   

Andere varianten  

Naast blokhutten worden er nog verschillende buitenverblijven aangeboden in ons ruime assortiment. Zo kan je naast blokhutten ook kiezen voor een wat luxere uitvoering. 

Klik hier voor onze buitenverblijven.  

Moet ik nog ergens aan denken bij de aanschaf van een blokhut? 

Zeker, vergeet niet om de fundering mee te bestellen de fundering is misschien wel de belangrijkste stap en deze moet niet onderschat worden. 

Klik ook hier even voor productadvies voor een juiste ondergrond!  

Kom langs bij NuBuiten!  

Al bij al is het veel om in je op te nemen en je wil ook niks vergeten, heb je graag advies kom dan bij ons langs en maak hier vooraf een afspraak voor.  Klik hier om een afspraak met ons te maken!  

vuren blokhut met luifel vuren hout westwood nubuiten schuur met luifel overkapping vurenhout DIY bouwpakket nubuiten blokhut met overkapping platdak vuren nubuiten hardinxveld giessendam