Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Schroeven

Bij NuBuiten.nl bestelt u eenvoudig uw schroeven online; zo bent u er zeker van dat u gegarandeerd de laagste prijs te pakken heeft, dat de schroeven razendsnel geleverd kan worden én dat kunt rekenen op onze hartelijke service en ondersteuning.

Welke schroeven zijn er bij NuBuiten?

Bij sommige schroeven is het gebruik niet moeilijk te raden. Gevelschroeven worden gebruikt voor gevels en vlonderschroeven voor vlonders. Zo vallen er alweer een paar schroeven af. Spaanderplaatschroeven zijn ideaal voor algemeen gebruik. Bij deze schroef is het vaak slim om even voor te boren. Een hout-constructieschroef hoef je daarentegen niet voor te boren. Deze schroef wordt gebruikt om hout-constructies te monteren. Flenskopschroeven zijn te gebruiken om metaal op hout te bevestigen. Voor elk project een perfecte schroef dus!

Schroeven online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs! 

Bij NuBuiten.nl bestelt u eenvoudig uw schroeven online; zo bent u er zeker van dat u gegarandeerd de laagste prijs te pakken heeft, dat de schroeven razendsnel geleverd kan worden én dat kunt rekenen op onze hartelijke service en ondersteuning. Kom langs in onze mooie en ruim opgezette showroom (zowel binnen als buiten) en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment schroeven. 

Schroeven bij NuBuiten  Schroeven zwart  Schroeven