Afdeling
Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Balkdragers

Voor de juiste opbouw van jouw buitenverblijf of een ander houtbouw project zijn onze balkdragers een onmisbaar product.

Balkdragers 

Voor de juiste opbouw van jouw buitenverblijf of een ander houtbouw project zijn onze balkdragers een onmisbaar product. Wij bieden je dit onderdeel aan in verschillende maten en met of zonder lip, zo bieden we je voor elke maat balk een passende drager aan. Te gebruiken voor meerdere houtsoorten bestel je bij NuBuiten ijzersterke houtverbindingen.  

Wat is een balkdrager? 

Wat het nu precies is leggen we je graag uit, deze houtverbinding is meestal van gegalvaniseerd staal en is een hulpmiddel waarin je een balk legt. Zo kan je gemakkelijk balken aan een houtskelet of muur bevestigen wat zorgt voor extra ondersteuning. Bij NuBuiten heb je een zeer ruim aanbod en kun je kiezen voor balkdragers met of zonder lip, de lip zorgt eigenlijk voor een stukje extra stevigheid. De lip zal vallen over de hoofdbalk, wel zal deze zichtbaar blijven. 

Balkdrager, Regeldrager of zwarte balkdrager wat is het verschil 

Om je het verschil duidelijk uit te leggen geven we je graag per product een kleine toelichting. 

Balkdrager: Zoals we eerder al een beetje hebben verklapt is een balkdrager verkrijgbaar met of zonder lip. Door de verschillende afmetingen is dit voor veel doeleindes geschikt. Klik hier voor onze balkdrager.  

Regeldrager: is eigenlijk geschikt voor de wat kleine balken, dit product is een drager voor een enkele balkverbinding in de volgende 2 maten: 46mm en 50 mm. Klik hier voor onze regeldrager.   

Zware balkdrager: Voor zowel beton als hout is dit een zeer geschikt product de balkdragers zijn geschikt voor zwaar belastende constructies. Ze kunnen daarbij verwerkt worden in zowel platte als hellende daken, vloeren en ravelingen. Deze drager is gemaakt van verzinkt staal en de vele schroefgaten zorgen ervoor dat de drager extra stevig gemonteerd kan worden. 

Deze houtverbinding is beschikbaar in een u-vorm in vele maten. Klik hier voor onze zware balkdragers.   

Hoe vind je de meest geschikte balkdrager voor jouw project? 

Welke balkdrager je nodig hebt ligt uiteraard aan je project. Dien je een stevige bevestiging te hebben voor een balk die veel moet dragen, is het handiger op een balkdrager te kiezen met lip, deze zorgt voor extra stevigheid aan de constructie. Wil je specialistisch advies, kom langs in ons experience center in Hardinxveld-Giessendam en vraag onze specialisten naar de beste keuze. Geen tijd om langs te komen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Bekijk alle contactmogelijkheden op deze pagina.

aluminium RVS balkendrager gegalvaniseerd staal balkdragers houtverbindingen regeldrager balkenhouder nubuiten balkdragers houtverbindingen regeldrager balkenhouder