Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Handgereedschappen

Handgereedschappen zijn een belangrijk onderdeel van elke toolbox. Ze zijn ideaal voor het uitvoeren van eenvoudige taken, zoals het snijden van hout of het boren van gaten.

Handgereedschappen bij NuBuiten

Handgereedschappen zijn een belangrijk onderdeel van elke toolbox. Ze zijn ideaal voor het uitvoeren van eenvoudige taken, zoals het snijden van hout of het boren van gaten. Sommige van de meest populaire handgereedschappen zijn hamers, schroevendraaiers, zagen en beitels. Er zijn echter veel verschillende soorten en maten van handgereedschappen, dus je moet weten welk type je nodig hebt voordat je naar de winkel gaat.

Handgereedschappen online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs! 

Bij NuBuiten.nl bestelt u eenvoudig uw handgereedschappen online; zo bent u er zeker van dat u gegarandeerd de laagste prijs te pakken heeft, dat de handgereedschappen razendsnel geleverd kunnen worden én dat kunt rekenen op onze hartelijke service en ondersteuning. Kom langs in onze mooie en ruim opgezette showroom (zowel binnen als buiten) en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment. 

Handgereedschap bij NuBuiten  Handgereedschap hamer  palen douglas hout nubuiten hardinxveld