Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
 • Winkel (NH)
 • Gouda
 • Utrecht
 • Hardinxveld (Experience Centre)
 • Oss
 • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Beton

Ontdek de sterkte en duurzaamheid van beton, een uniek mengsel van cement, zand en grind dat wordt versterkt met water. Onze betonproducten zijn ideaal voor bouw- en constructieprojecten vanwege hun hardheid en sterkte. Bestel nu en ervaar de kwaliteit van onze betonproducten.

Beton  

Beton is een mengsel van cement, zand en grind. Hier wordt vervolgens water aan toegevoegd dat reageert met het mengsel. Het resultaat? Een eindproduct wat zowel hard als sterk is.  

Snelbeton 

Zoals de naam al aangeeft is dit sneldrogend beton. Na 15 minuten is dit beton al uitgehard wat het geschikt maakt voor het plaatsen van bijvoorbeeld schuttingpalen of het vastzetten van poeren voor houtconstructies. Gebruik 1-2 zakken afhankelijk van de ondergrond en de dikte van de paal.  

Betonmortel  

Droogt een stuk minder snel dan snelbeton. Ideaal voor bijvoorbeeld kleine fundamenten en vloeren. Betonmortel is te mengen in een teil met schoon water. Doordat betonmortel wat trager droogt heb je meer tijd om het beton goed te verdelen of te storten. Bedoeld voor constructieve doeleinden zoals een fundering of een vloer.  

Verwerking  

De gangbare verhouding van beton is 3 delen grind, 2 delen zand en 1 deel cement. Het is van tevoren belangrijk om uit te rekenen hoeveel je nodig gaat hebben. In ons assortiment vindt je zowel betonmortel als snelbeton in zakken van 25 kg. Per zak gebruik je tussen de 2 en 2.5 liter water. Bij elkaar zorgt dit voor zo’n 12 liter beton.  

Schuttingpalen plaatsen 

Snelbeton is een goede oplossing om een paal snel te plaatsen. Doordat deze snel uitgehard is, kun je daarna snel verder met plaatsen. Doordat snelbeton snel uithardt is het niet verstandig om dit te mengen in een emmer. Plaats de paal daarom als volgt: 

 1. Graaf eerst een gat voor de paal. 
 2. Zet de paal in het gat. Zorg hierbij dat de paal waterpas staat en op de juiste hoogte. 
 3. Gooi nu het snelbeton in het gat. 
 4. Als laatste kan het water erbij.  
 5. Wacht ongeveer 15 minuten op het uitharden van het beton. 

Let goed op de verhoudingen van water en beton!