close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Slotbouten

Slotbouten, ideaal voor het verbinden van een constructie(balken) de bouten bieden wij bij NuBuiten aan in verschillende diktes, lengtes en materialen.

Slotbouten 

De functie van slotbouten is vrij eenvoudig ze zorgen ervoor dat jouw constructie stevig staat!  

Hoe herken ik een slotbout? 

Herkennen is eigenlijk heel eenvoudig, deze bout is namelijk voorzien van een gladde kop wat er voor de afwerking ook weer netjes uit zal zien. Hiernaast kan je een slotbout alleen vanaf de moerkant losdraaien en is dit het verschil met een houtdraadbouten welke zonder moer wordt vastgezet.  

Welke lengte slotbout kies ik voor mijn project? 

Per project zal het verschillenen welke lengte maar ook welke dikte je nodig zal hebben. Wij geven hierin je het advies om ervoor te zorgen dat de bout wat uitsteekt zodat je de moer stevig kan vastdraaien. De dikte zal verschillen voor de draadkracht en of er aan voorgeboord gat in jouw constructie zit.  

Advies nodig welke bout exact voor jouw project geschikt is? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Materialen en maten bouten 

Er zijn 2 materiaal opties verzinkt en RVS(A2), maar wat is dit precies? RVS is een afkorting voor roest vast staal en is een verzamelnaam voor verschillende legeringen. Het materiaal in het RVS A2 is van standaard materiaal. Verzinkt(zwart) valt in de wat lagere prijsklasse waarbij de kans op roest sneller zal voorkomen. De bouten zijn namelijk alleen voorzien van klein laagje zink.  

Qua maat is er een brede keuze, per materiaal bieden wij verschillende lengtes en diktes. De dikte van de bout die bij beschikbaar hebben voor jouw project is vanaf 6 mm tot wel 12 mm. De lengte zal per materiaal verschillen, klik gerust even de slotbouten aan om de mogelijkheden te zien!   

Bevestigingsmateriaal afhalen bij NuBuiten 

Snel beginnen aan je klus of toch nog net wat te weinig bevestigingsmateriaal besteld? Het meeste materiaal hebben wij voor je liggen in Hardinxveld-Giessendam, neem gerust even contact op zodat onze klantenservice de voorraad voor je controleert.  

Slotbout zwart verzinkt bevestiging constructie Slotbout rvs bevestiging constructie Slotbout verzinkt bevestiging constructie