thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
Branchegarantie tot €10.000
Gegarandeerd door Thuiswinkel Waarborg
local_offer
Scherpste prijzen
Met de NuBuiten Laagste Prijs Garantie
thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
Branchegarantie tot €10.000
Gegarandeerd door Thuiswinkel Waarborg
local_offer
Scherpste prijzen
Met de NuBuiten Laagste Prijs Garantie
Artikelomschrijving
Aluminium pergola met lamellen zwart, 580 x 300 cm
SKU nummers: WW7700553

Geniet van het buitenleven onder uw eigen Aluminium overkapping! De overkapping biedt een beschutte plek in uw tuin, waar u het hele jaar door kunt genieten.

 

Aluminium overkapping met shutters

De aluminium overkapping met shutters heeft een breedte van 300 cm, en een diepte van 580 cm. De nokhoogte is 230 cm en de doorloophoogte is 220 cm. De aluminium overkapping is voorzien van verstelbare shutterbladen en kan eenvoudig worden opgebouwd middels de duidelijke handleiding.

 

Constructie
Bij een aluminium overkapping bestaat de basisconstructie uit aluminium, die is voorzien van een hoogwaardige en duurzame coating. Het dak van de overkapping bevat shutters, waardoor u het dak kunt sluiten als het regent of als u schaduw wil creëren. Een uniek kenmerk van dit product is dat het voorzien is van een ingebouwd afwateringssysteem, waardoor er geen extra afvoerleiding nodig is. De shutteroverkapping is spatwaterdicht. De aluminium overkapping is eenvoudig te installeren. Het plaatsen van de doe-het-zelf-overkapping duurt ongeveer 2 a 3 uur.

Deze variant van de aluminium overkapping is uitgevoerd in de kleur zwart RAL9005.


Levering als bouwpakket
De overkapping wordt als bouwpakket geleverd. Met een schroefmachine en de meegeleverde handleiding kunt u zelf uw overkapping opbouwen.

 

Combinatie C1
De combinatie C1 bestaat uit enkel de aluminium constructie zonder wanden. Wenst u een overkapping met wanden of een bijpassende screen? Dan kunt u een kijkje nemen bij één van de andere combinaties.

 

Inhoud 
•    1 x Aluminium constructie met shutterbladen
•    1 x Montagemateriaal
•    1 x Montagehandleiding


Afmetingen

  • Funderingsmaat: 5902 (B) x 2940 (D) mm
  • Buitenmaat dak: 5902 (B) x 2902 (D) mm
  • Hoogte: 2306 (H) mm
  • Doorloophoogte: 2200 mm
  • Afmeting paal: 100  x 100 mm
  • Afmeting schutterblad: 2 x (D) 23 (H) x 145 (L) mm

 

Extra mogelijkheden
De overkapping is naar eigen wens uit te breiden met een achter- of zijwand. Hiermee creëert u extra privacy en kunt u optimaal genieten van uw overkapping! Voor de wanden kunt u kiezen voor zweeds rabat planken. De planken van de wanden zijn standaard onbehandeld en moeten zelf op maat gemaakt worden. U kunt ervoor kiezen om deze te beitsen in elke gewenste kleur. U kunt eventueel, in plaats van wanden, ook voor een bijpassende screen kiezen. De screen kunt u handmatig in hoogte verstellen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor de wanden? Of voor de mogelijkheden voor het door ons laten plaatsen van de overkapping? Voor deze en overige vragen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers, wij helpen u graag!

#buitengewoongenieten
Experience Center
Bezoek ons Experience Center >

Meer dan 10.000 m2 “Buitengewoon Genieten”

Experience Center