Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouderak
  • Rijssen
  • Hardinxveld (Experience Center)
  • Oss
  • Dendermonde (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Waar inspiratie tot leven komt.
Zien we je daar?

Afspraak maken

Geschaafde palen

Hardhouten geschaafde palen vind je in diverse houtsoorten bij NuBuiten. Meer weten lees hier verder…

Welke dikte wil je?

Geschaafde palen bij nubuiten

Geschaafde palen van hardhout, onze geschaafde Hardhouten palen zijn in 2 houtsoorten beschikbaar. Onze geschaafde palen waar wij groot fan van zijn is van zeer goed kwaliteit en uitermate sterk!  

Azobe hout  

Azobé is een sterke hardhoutsoort, met een donkerbruine kleur. De hoge duurzaamheid ontstaat doordat Azobé nagenoeg geen vocht opneemt, deze hardhoutsoort is dan ook uitermate geschikt om in de grond of in het water te plaatsen. Azobé heeft duurzaamheidsklasse 1 en gaat zowel boven als onder de grond zo’n 20 tot 25 jaar mee. Onbehandeld Azobé vergrijsd door de loop van de tijd op een mooie manier. Het is mogelijk het product te behandelen met olie, zo behoud je de originele Azobé kleur.  

AVE hout  

Angelim Vermelho (AVE) is een tropische hardhoutsoort uit Zuid-Amerika die vergelijkbaar is met Azobé. AVE hout heeft veel mooie eigenschappen. Het hout heeft een warme roodbruine kleur met weinig knoesten kwasten. Daarnaast trekt het hout niet snel krom, ideaal om het hout gemakkelijk te verwerken. Onbehandeld AVE heeft duurzaamheidsklasse 1 en gaat zo’n 20 tot 25 jaar mee. De roodbruine kleur van AVE vergrijsd op een mooie manier. Wil je toch liever de originele kleur behouden? Behandel de palen dan met hardhout olie. 

Bangkirai paal

Bangkirai is een sterke hardhout soort die veel gekozen wordt als palen voor buiten projecten. Door de vele mooie eigenschappen en door de duurzaamheid van de soort. Zo gaat een bangkirai paal wel 20-25 jaar mee, heeft het hardhout weinig noesten en kwasten en krijgt in de loop van de tijd een mooie grijsbruine kleur. Vind je die grijsbruine kleur niet mooi? Behandel de palen dan met hardhout of bangkirai olie.

Geschaafd Hardhout kopen  

Vrijwel al ons Hardhout geschaafd is direct online te bestellen in de webwinkel; je kan het Hardhout geschaafd laten bezorgen, of het natuurlijk bij ons komen afhalen (op afspraak). Heb je eerst advies nodig of wil je een Hardhouten oplossing laten realiseren door onze specialisten? Kom langs bij NuBuiten en onze Hardhout experts adviseren jou graag!  

Geschaafd Hardhout online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Bij NuBuiten.nl bestel je eenvoudig jouw Hardhout online; zo ben je er zeker van dat je gegarandeerd de laagste prijs te pakken heeft, dat het Hardhout razendsnel geleverd kan worden én dat kunt rekenen op onze hartelijke service en ondersteuning. Wil je het Hardhout liever afhalen? Dat kan natuurlijk ook! (op afspraak) Kom langs in onze mooie en ruim opgezette showroom (zowel binnen als buiten) en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment Hardhout.

Tips van de makers

In ons inspiratie artikel over de voor- en nadelen van hardhout lees je meer over tips geschreven door één van onze specialisten. Meer advies nodig? Bel ons of kom langs in het Experience Center. We helpen je graag op weg met jouw nieuwe project.

hardhouten schutting paal azobe 6x6 schuttingsystemen schuttingen douglas hardhout afdekregels afdeklijst Hardhouten palen in de tuin