Projecten

Volg ons voor de nieuwste projecten

Inspiratie voor jouw nieuwe tuin project vind je bij NuBuiten.

Inspiratie nodig voor jouw nieuwe tuinproject. Op deze pagina tonen wij onze mooiste overkappingen in iedere soort en maat. Waaronder de Douglas kapschuren, overkappingen, zadeldakschuren, maar ook onze Westwood aluminium overkappingen met lamellen dak.

Nog meer project inspiratie in ons Experience Center.

Onze overkappingen en andere buitenverblijven in het echt bekijken? In ons Experience center in Hardinxveld-Giessendam vind je een ruim aanbod aan demo modellen. Zo weet je precies waar je uit kan kiezen en hoe groot bijvoorbeeld een 3 bij 3 meter overkapping nu in het echt is en voelt.

Laat je adviseren door onze specialisten voor jouw nieuwe tuinprojecten.

Wil je weten wat de extra mogelijkheden zijn, maak een afspraak voor een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek heeft onze specialist extra tijd voor jou om alle opties te bespreken. Ook adviseren we graag de mogelijkheden voor maatwerk. Onze tekenaars gaan voor je aan de slag om een op maat gemaakt ontwerp te maken welke perfect in jouw tuin past.

Meer advies over diverse materialen, en montage. Neem een kijkje bij NuBuiten Inspiratie. Hier adviseren onze specialisten over diverse aspecten voor jouw tuinproject.