Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouderak
  • Rijssen
  • Hardinxveld (Experience Center)
  • Oss
  • Dendermonde (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Waar inspiratie tot leven komt.
Zien we je daar?

Afspraak maken

Fijnbezaagde palen

Ontdek alle eigenschappen van fijnbezaagde hardhouten palen. Lees hieronder verder.

Welke dikte wil je?

Fijnbezaagde hardhouten palen 

Hardhout, de fijnbezaagde Hardhouten palen zijn verkrijgbaar in de hardhout soort Azobe. Onze fijnbezaagde palen waar wij groot fan van zijn is van zeer goed kwaliteit en uitermate sterk!

Azobe hout  

Azobé is een sterke hardhoutsoort, met een donkerbruine kleur. De hoge duurzaamheid ontstaat doordat Azobé nagenoeg geen vocht opneemt, deze hardhoutsoort is dan ook uitermate geschikt om in de grond of in het water te plaatsen. Azobé heeft duurzaamheidsklasse 1 en gaat zowel boven als onder de grond zo’n 20 tot 25 jaar mee. Onbehandeld Azobé vergrijsd door de loop van de tijd op een mooie manier. Het is mogelijk het product te behandelen met olie, zo behoud je de originele Azobé kleur.  

Fijnbezaagd Hardhout kopen  

Vrijwel al ons Hardhout fijnbezaagd(ruw) is direct online te bestellen in de webwinkel; je kan het Hardhout fijnbezaagd laten bezorgen, of het natuurlijk bij ons komen afhalen (op afspraak). Eerst advies nodig of willen jullie een Hardhouten oplossing laten realiseren door onze specialisten? Kom langs bij NuBuiten en onze Hardhout experts adviseren jullie graag!  

Fijnbezaagd Hardhout online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs! 

Bij NuBuiten.nl bestel je eenvoudig uw Hardhout online; zo ben je er zeker van dat je gegarandeerd de laagste prijs te pakken heeft, dat het Hardhout razendsnel geleverd kan worden én dat je kan rekenen op onze hartelijke service en ondersteuning. Wil je het Hardhout liever afhalen? Dat kan natuurlijk ook! (op afspraak) Kom langs in onze mooie en ruim opgezette showroom (zowel binnen als buiten) en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment Hardhout. 

De duurzaamheid van de hardhouten fijnbezaagde palen.

In onze inspiratie omgeving vind je een groot aanbod aan product en montage advies. Hier vind je ook alle informatie die je moet weten over de duurzaamheid van hardhout. Zo weet je straks alle ins en outs van deze sterkte houtsoort en wat je kunt doen om dit hout zo goed mogelijk te behandelen.

Hardhouten-Regels hardhouten plankenscherm met hardhouten palen hardhouten palen fijnbezaagd