Showtuinen van Appeltern

NuBuiten werkt samen met Appeltern; het grootste tuininspiratie park van Nederland. Je vindt er 22 hectare aan tuinen vol met ideeën en producten, waaronder producten van NuBuiten!

video background
play_circle_filled
De Grote Tuinverbouwing bij De Tuinen van Appeltern

Laat je inspireren

De Tuinen van Appeltern is dè locatie om inspiratie op te doen en te genieten van een heerlijk dagje in de buitenlucht. 

Tijdens alle seizoenen kun je je laten verrassen door al het moois dat te zien is. Wandel op je eigen tempo rond in de ruim 200 inspiratietuinen en geniet van alles dat je zintuigen prikkelt. 

 

Ga naar Appeltern.nl
Openingstijden

Apr. t/m sept. 10:00 – 18:00 uur

Okt. & mrt. 10:00 – 17:00 uur

Gesloten tijdens de maanden januari en februari.

De showmodellen

Je kunt bij De Tuinen van Appeltern ook onze overkappingen bewonderen. Zo is er een heuse NuBuiten tuin, die we samen met het team van De Grote Tuinverbouwing hebben aangelegd; een tuin van 300 m² met kapschuur en zadeldakschuur! 

Hier vind je ons ook!
Experience Center
Ons Experience Center

NuBuiten werkt samen met De Tuinen van Appeltern: het grootste tuininspiratiepark van Nederland. Bezichtig onze overkappingen en geniet ondertussen van de prachtigste showtuinen. 

Ontdek meer
De Grote Tuinverbouwing NuBuiten inspiratie tuin tuininspiratie
Door heel Nederland

Door de jaren heen hebben we heel wat overkappingen geplaatst door heel Nederland. Op deze pagina vind je een selectie hiervan! Neem een kijkje en laat je inspireren! 

Ga naar projecten
De Grote Tuinverbouwing
Bij de Grote Tuinverbouwing

NuBuiten werkt al jaren met plezier samen met De Grote Tuinverbouwing en Lodewijks Droomtuinen. Spot wekelijks onze overkappingen en andere tuinartikelen in de afleveringen. 

Bekijk de afleveringen
Team NuBuiten

Wie wij zijn

Familiebedrijf met innovatiedrang

Bij NuBuiten willen we jong en oud te laten genieten van het buitenleven. We combineren onze jarenlange ervaring met een flinke dosis ambitie. En dat zie je terug in ons assortiment!

Maatwerk NuBuiten

Experience Center

Meer dan 10.000 m² beleving 

Het Experience Center dé plek om advies en inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven. Kom langs in Hardinxveld-Giessendam. Onze specialisten staan voor je klaar!

Meer over het Experience Center

Duurzaamheid

Het FSC en PFSC keurmerk

Bij NuBuiten staat duurzaamheid hoog in het vaandel. We willen dat iedereen kan genieten van het buitenleven. Ook in de toekomst! Ontdek wat we doen om dit te waarborgen.

Meer over Duurzaamheid
Hier vind je ook veel moois