Ontdek NuBuiten

Showtuinen van Appeltern

NuBuiten werkt samen met Appeltern; Het grootste tuininspiratie park van Nederland. Je vindt er 22 hectare aan tuinen vol met ideeën en producten, waaronder producten van NuBuiten!

Bekijk de website van Appeltern! Klik hier!

Terug naar Ontdek NuBuiten
hello banner background image
block background
22 hectare aan inspiratie

De Tuinen van Appeltern is dé locatie om inspiratie op te doen en te genieten van een heerlijk dagje in de buitenlucht. Tijdens alle seizoenen kun je je laten verrassen door al het moois dat te zien is. Wandel op je eigen tempo rond in de ruim 200 inspiratietuinen en geniet van alles dat je zintuigen prikkelt. 


Openingstijden:

Apr. t/m sept. 10:00 - 18:00 uur

Okt. & mrt. 10:00 - 17:00 uur

De Tuinen van Appeltern zijn gesloten tijdens de maanden januari en februari.

Ga naar Appeltern.nl

NuBuiten bij Appeltern: Bekijk de Video’s!

Bekijk de 

showmodellen

Je kunt bij De Tuinen van Appeltern ook onze overkappingen bewonderen. Zo is er een heuse NuBuiten tuin, die we samen met het team van De Grote Tuinverbouwing hebben aangelegd; een tuin van 300 m² met kapschuur en zadeldakschuur! 

Te ver weg? 

Op de website van Appeltern kun je alle showmodellen ook digitaal bekijken!

Ga naar appeltern.nl

Hier vind je ons ook…

block background
Bekijk onze projecten

We plaatsen al vele jaren met plezier onze blokhutten en buitenverblijven. Wilt u zelf een project laten plaatsten of een kijkje nemen bij een van onze projecten? Neem contact op met één van onze medewerkers voor een afspraak of offerte.

Lees meer
block background
Het Experience Center

In ons Experience Center van meer dan 10.000m² kun je een groot deel van onze producten bekijken en ontdekken. Het is dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven en buitenspelen.

Lees meer