NuBuiten is dé verkoopspecialist op het gebied van douglashout, hardhout, tuinhout, en andere houtproducten. Daarnaast leveren wij speeltoestellen, buitenverblijven, blokhutten, schuttingen, sierbestrating en alle overige producten voor uw tuin!

Webshop, Experience Center en Winkel in één!

Een webshop met Experience Center en Winkel in één!

NuBuiten is een webshop met Experience Center en Winkel in één!

Welkom!

Over NuBuiten.nl
Onze producten
Van tuinhout, douglashout en hardhout tot maatwerk buitenverblijven, schuttingen, sierbestrating en zandbakken. NuBuiten biedt u een compleet assortiment met meer dan 7.500 producten! Altijd scherp geprijsd. Altijd snel geleverd. En altijd gericht om 'buitengewoon genieten' mogelijk te maken voor onze klanten.

Met een mooie winkel in Hardinxveld-Giessendam én een uitgebreide webwinkel bieden we u alles op het gebied van buitenleven & buitenspelen! Kom ook eens ons nieuwe assortiment sierbestrating bezichtigen op ons showterrein. 

Historie
NuBuiten is ontstaan uit een traditionele houthandel. De nieuwe generatie heeft het ‘hout-is-goud’-DNA rijkelijk door de aderen stromen, net als de vorige generaties. Klassieke waarden zoals alleen topkwaliteit, betrouwbaarheid en doe-maar-gewoon-mentaliteit combineren wij met een gezonde dosis innovatiedrang en flinke online ambitie.

Merkwaarden & missie
NuBuiten staat voor “buitengewoon genieten”: het is ons doel om producten te leveren waar jong en oud buiten heerlijk van kunnen genieten. Waar mensen blij van worden. En waar wij zelf ook gelukkig van worden! Bij NuBuiten zijn we overtuigd van de meerwaarde van natuurlijke producten. Optimaal genieten met kwaliteitsproducten uit de natuur, daar worden we echt warm van. Producten die garant staan voor een 100% “buitengewoon genieten”-ervaring!

 

Contact

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag   08:30 - 17:00 uur
Zaterdag   09:00 - 15:00
Zondag en feestdagen   Gesloten

Contact
T. 085 888 3720
E. info@nubuiten.nl

Adres
NuBuiten
Giessenzoom 15
3371GJ Hardinxveld-Giessendam

Meer...

Neem een kijkje bij onze projecten. We plaatsen in heel het land.

Algemene bedrijfsgegevens

NuBuiten B.V.
K.v.K.: 63648172
BTW NL : NL 85 53 33 28 5 B01
BTW BE : BE 05 60 93 60 53
IBAN/SEPA Nummer: NL36RABO0395030064
BIC Nummer: RABONL2U
Banknaam: Rabobank

Winkel & Showroom
Hartelijke service

Winkel & Showroom   Hartelijke service

Winkel & Showroom   Beste prijs   Hartelijke service

Onze Service >>   Kwaliteit   Winkel & Showroom   Beste prijs   Hartelijke service