Ontdek NuBuiten

Wie zijn wij

NuBuiten is dé verkoopspecialist op het gebied van douglashout, hardhout, tuinhout, en andere houtproducten.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in buitenverblijven, blokhutten, schuttingen, sierbestrating en alle overige producten voor uw tuin!

Terug naar Ontdek NuBuiten
hello banner background image
Experience center NuBuiten showroom Hardinxveld-Giessendam overkappingen

Onze missie

“Buitengewoon genieten”

NuBuiten staat voor “buitengewoon genieten”: het is ons doel om producten te leveren waar jong en oud buiten heerlijk van kunnen genieten. Waar mensen blij van worden. En waar wij zelf ook gelukkig van worden! 

Bij NuBuiten zijn we overtuigd van de meerwaarde van natuurlijke producten. Optimaal genieten met kwaliteitsproducten uit de natuur, daar worden we echt warm van. Producten die garant staan voor een 100% “buitengewoon genieten”-ervaring!

Oude station Hardinxveld-Giessendam

Historie

Onze roots

NuBuiten is ontstaan uit een traditionele houthandel. De nieuwe generatie heeft, net als de vorige generaties, het ‘hout-is-goud’-DNA rijkelijk door de aderen stromen.

Klassieke waarden zoals alleen topkwaliteit, betrouwbaarheid en doe-maar-gewoon-mentaliteit combineren wij met een gezonde dosis innovatiedrang en flinke online ambitie.

Lees meer

verkoopteam nubuiten

Bekijk ons team >

De harde werkers achter jouw bestelling; van team productie tot verkoop. Ontmoet ze hier!

NuBuiten-07-10-2022-JB-7-min-2

Bekijk onze vacatures >

Pak deze buitenkans en kom ons team versterken! Ontdek hier al onze vacatures en stages.

Logo staatsbosbeheer

NuBuiten houdt van Groen >

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Lees hier meer over duurzaamheid.

Over NuBuiten

NuBuiten is de afgelopen 35 jaar enorm ontwikkeld op veel verschillende gebieden. Wij geven u graag een kijkje in de geschiedenis van dit exponentieel groeiende bedrijf!

Rivierdijk NuBuiten Hardinxveld-Giessendam

De Rivierdijk

De ‘roots’ van dit bedrijf zijn te vinden op ‘De Rivierdijk’. Op de grens van Boven-Hardinxveld en Gorinchem begon het NuBuiten-avontuur met de ambitie om de bestaande houthandel toegankelijk te maken voor de algemene consument. Vanuit een klein kantoortje werden de eerste buitenverblijven ontworpen en uitleveringen ingepland.

‘Het Oude Station’

Een moderne webshop deed het bedrijf zo hard groeien dat een verhuizing noodzakelijk was. Met veel plezier en trots werd locatie ‘het Oude Station’ overgenomen en kon de ontwikkeling gestaagd voortgaan.

Deze unieke locatie in Hardinxveld-Giessendam werd met veel zorg omgebouwd tot een klantvriendelijke houthandel. Met kleine stappen werden nieuwe ideeën gerealiseerd en nodige acties ondernomen om zo veel mogelijk klanten te voorzien van gewenste houtproducten. ‘Het Oude Station’ heeft NuBuiten voorzien van de nodige ruimte voor de uitbreiding van het bedrijf op alle gebieden.

Oude station Hardinxveld-Giessendam
Terrein NuBuiten drone foto Hardinxveld-Giessendam

‘NuBuiten HQ’

Op Giessenzoom 15 is de hoofdlocatie van NuBuiten nog steeds te vinden. Hier kunt u 6 dagen per week terecht voor inspiratie en advies in onze moderne showroom, waar de ambitieuze specialisten voor u klaarzitten. 

Om onze producten snel bij u in huis te krijgen is er een uitgebreid levering- en afhaalsysteem ontwikkeld. Geplaatste bestellingen kunnen op transport worden gezet en bij u thuis worden geleverd of op afspraak worden afgehaald op één van onze vier afhaallocaties. Kortom, NuBuiten geeft u de mogelijkheid om uw tuin eenvoudig om te bouwen naar de moderne “Buitengewoon genieten”-ervaring!

Algemene Bedrijfsgegevens

NuBuiten B.V.

K.v.K.: 63648172

BTW NL : NL 85 53 33 28 5 B01

BTW BE : BE 05 60 93 60 53

IBAN/SEPA Nummer: NL36RABO0395030064

BIC Nummer: RABONL2U

Bankrelatie: Rabobank

Adresgegevens

NuBuiten

Giessenzoom 15

3371GJ Hardinxveld-Giessendam

Contact

Heeft u vragen? Neem contact op met de klantenservice!

phone   085 888 3720

email   [email protected]

Neem contact op

Service

Klustips
Klustips
De beste tips voor jouw klus vind je bij de Klustips van NuBuiten
Maatwerk
Maatwerk
Meer informatie over een op maat gemaakte overkapping.
Montage services
Montage services
Twee linkerhanden? Ons team helpt je graag!