Onze projecten
Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd.
Uw bestelling afhalen
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld
  • Oss
  • Meer (België)
Bezoek ons Experience Center
Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.
405271_block_fullwidth

Door onze partnerschap met ANDERS zijn we met onze dienstverlening en talent benaderbaar voor een lokale nood. Als bedrijf willen we ons graag inzetten voor kwetsbare situaties in de directe samenleving.

Lees meer >

400534_block_fullwidth

Bij NuBuiten hebben we plek gemaakt voor de Houtnijverij. Een initiatief van Syndion waar mensen met een beperking prachtige houten producten maken.

Lees meer >

356217_block_fullwidth

Het varende ziekenhuis voor de allerarmsten. Mercy Ships is een internationale medische hulporganisatie die sinds 1978 kansarme mensen in de allerarmste ontwikkelingslanden voorziet van gratis medische zorg en ontwikkelingsprojecten.

Lees meer >

356129_block_fullwidth

Een aantal medewerkers van NuBuiten is betrokken bij de korfbalvereniging van Beneden-Hardinxveld. Natuurlijk sponsoren wij een team!

Lees meer >

356285_block_fullwidth

Als kinderen de kans krijgen, is de cirkel van armoede te doorbreken. Compassion doet dat door 4 programma’s: Kindsponsoring, het Child Survival Program, het Leadership Development Program, en aanvullende fondsen.

Lees meer >

356205_block_fullwidth

Doen Delen Duinkerke bestaat uit een groep vrijwilligers, verspreid over heel Nederland. Samen zorgen zij ervoor dat er wekelijks voedsel en kleding naar vluchtelingenkamp Duinkerke gaat.

Lees meer >