Sponsor programma's

NuBuiten sponsort verschillende organisaties, dichtbij en ver weg!

Stichting Anders

Door onze partnerschap met ANDERS zijn we met onze dienstverlening en talent benaderbaar voor een lokale nood. Als bedrijf willen we ons graag inzetten voor kwetsbare situaties in de directe samenleving.

Lees meer >

Houtnijverij en NuBuiten

Bij NuBuiten hebben we plek gemaakt voor de Houtnijverij. Een initiatief van Syndion waar mensen met een beperking prachtige houten producten maken.


Lees meer >

Sponsor programma Mercy Ships

Het varende ziekenhuis voor de allerarmsten. Mercy Ships is een internationale medische hulporganisatie die kansarme mensen in de allerarmste ontwikkelingslanden voorziet van gratis medische zorg en ontwikkelingsprojecten.

Lees meer >

Sponsor programma Korfbalvereniging Vriendenschaar

Een aantal medewerkers van NuBuiten is betrokken bij de korfbalvereniging van Beneden-Hardinxveld. Natuurlijk sponsoren wij een team!

Lees meer >

Sponsor programma Compassion

Als kinderen de kans krijgen, is de cirkel van armoede te doorbreken. Compassion doet dat door 4 programma’s: Kindsponsoring, het Child Survival Program, het Leadership Development Program, en aanvullende fondsen.

Lees meer >

Sponsor programma Doen Delen Duinkerke

Doen Delen Duinkerke bestaat uit een groep vrijwilligers, verspreid over heel Nederland. Samen zorgen zij ervoor dat er wekelijks voedsel en kleding naar vluchtelingenkamp Duinkerke gaat.

Lees meer >