thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
Branchegarantie tot €10.000
Gegarandeerd door Thuiswinkel Waarborg
local_offer
Scherpste prijzen
Met de NuBuiten Laagste Prijs Garantie
thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
Branchegarantie tot €10.000
Gegarandeerd door Thuiswinkel Waarborg
local_offer
Scherpste prijzen
Met de NuBuiten Laagste Prijs Garantie
Artikelomschrijving
Westwood douglas overkapping Holland, 400 x 300 cm, combinatie 4
SKU nummers: WWBH300400C4Z

Op zoek naar een overkapping met landelijke uitstraling? Overkapping Holland is in een aangenaam landelijk jasje gestoken. Je kunt deze look versterken door te kiezen voor een witte boeilijst. Een idyllisch plaatje!

 

Omschrijving

Douglas overkapping Holland heeft een breedte van 440 cm en een diepte van 320 cm. De nokhoogte van het buitenverblijf is 250 cm en de doorloophoogte van de overkapping is 220 cm. Het buitenverblijf heeft een overstek van 20 cm aan de voorzijde, rechterzijkant en linkerzijkant waardoor je heerlijk droog onder je buitenverblijf kunt zitten. De douglas overkapping kan eenvoudig worden opgebouwd middels de ingekeepte en voorbewerkte staanders, balken en het dakbeschot.

 

Constructie

De douglas overkapping is vervaardigd van duurzaam fijnbezaagd douglas, waardoor de overkapping onbehandeld een minimale levensduur heeft van 15 jaar. Douglas heeft door zijn vlamstructuur en rode kleur een warme en eigentijdse uitstraling. Met het uitdrogen wordt het hout steeds harder en onbehandeld zal het hout uiteindelijk een mooie natuurlijke grijze kleur krijgen. Om de douglas kleur te behouden en vergrijzing te voorkomen kan gebruik gemaakt worden van een buitenbeits. Dit voorkomt niet alleen vergrijzing, maar verlengt ook de levensduur van de constructie. Behandel circa elke 5 jaar het douglas hout met buitenbeits om de optimale kleur te behouden en levensduur te verlengen.

Bij een overkapping is de fundering van groot belang, een goede fundering voorkomt verzakkingen en zorgt voor een langere levensduur van de constructie. De fundering kan bestaan uit een betonpoer, gestort beton, een vlonder op palen of een schroeffundering. Opsluitbanden of funderingsbalken voorkomen optrekkend vocht in de wanden en verlengen de levensduur van de overkapping.

Het platte dak is opgebouwd uit fijnbezaagd douglas dakbeschot en kan waterdicht worden afgewerkt met EPDM dakfolie en aluminium daktrimmen. Daarnaast is er een hemelwaterafvoerset, inclusief EPDM dakdoorvoer, verkrijgbaar in pvc en zink.

Wil je graag extra lang genieten van jouw overkapping? Met de juiste verlichting kan je net zo lang buiten blijven zitten als je wilt. En met een elektrische terrasverwarmer verleng je het buitenseizoen, ook wanneer de dagen kouder worden zit je zo lekker buiten.

 

Levering als bouwpakket

Het buitenverblijf bestaat uit een bouwpakket van voorbewerkte, gezaagde en ingekeepte onderdelen, waarbij een aantal onderdelen nog afgekort dienen te worden. Daarnaast leveren wij het buitenverblijf inclusief een duidelijke handleiding, waardoor het buitenverblijf eenvoudig en gemakkelijk te plaatsen is.

 

Combinatie 4

Combinatie 4 bestaat uit de overkapping met een enkelzijdige achterwand en twee keer een enkelzijdige zijwand. De wanden bestaan uit douglas zweeds rabat planken van 195 mm, regelwerk en bevestigingsmateriaal.

 

Inhoud

 • Douglas overkapping 400 x 300 cm
 • Opbouwhandleiding
 • Bevestigingsmateriaal

 

Afmetingen

 • Funderingsmaat: 400 (B) x 300 (D) cm
 • Buitenmaat dak: 440 (B) x 320 (D) cm
 • Hoogte: 250 cm
 • Doorloophoogte: 220 cm

 

Specificaties constructie

 • Staanders: 15 x 15 cm
 • Ringbalk: 15 x 15 cm
 • Gordingen: 7 x 15 cm
 • Schoren: 10 x 10 cm
 • Dakbeschot: 16 x 116 mm
 • Boeilijst: 25 x 250 cm

 

Meer mogelijkheden

Deze prachtige overkapping is naar eigen wens uit te breiden met een achter- of zijwand. Zo creëer je extra privacy en kun je optimaal genieten!  

Wil je de overkapping door ons laten plaatsen of heb je vragen over deze overkapping? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag!

#buitengewoongenieten
Experience Center
Bezoek ons Experience Center >

Meer dan 10.000 m2 “Buitengewoon Genieten”

Experience Center
Bekijk onze projecten >

Laat je inspireren door projecten die met onze producten zijn gerealiseerd

Advies door een specialist
Laat je adviseren door een specialist >

Plan een adviesgesprek in of neem direct contact op met een van onze specialisten

Specificaties
Algemeen
ID
59899
EAN
7423431114178
Houtsoort
Douglas
Verduurzaming
Onbehandeld
Type
Buitenverblijf
Uitvoering
Holland
Afwerking
Fijnbezaagd
Mogelijkheid tot maatwerk
Ja
Type bouwpakket
Voorbewerkt
Materiaal
Hout
Constructie verkrijgbaar in kleuren
Onbehandeld
Wanden verkrijgbaar in kleuren
Onbehandeld, Zwart gespoten
Dimensies & Maten
Diepte dak cm
320 cm
Breedte dak cm
440 cm
Breedte funderingsmaat cm
400 cm
Diepte funderingsmaat cm
300 cm