Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Rabathout

Rabat, zwart gespoten of groen geïmpregneerd, het is allemaal mogelijk bij NuBuiten. Van Douglas hout tot Red Ceder of liever Grenen? Laat je adviseren door onze specialisten in Hardinxveld-Giessendam.

Filter op dikte:

Filter op breedte:

Rabat van NuBuiten!

Rabat wordt het meest gebruikt voor wanden in overkappingen en als schutting. Het voordeel van een schutting van Rabat is dat het helemaal afgesloten is. Fijn voor degene die gesteld zijn op hun privacy!

Bij NuBuiten wordt Rabat in meerdere kleuren aangeboden. Ook kan je kiezen uit verschillende soorten hout. Wel zo fijn, voor ieder wat wils!

Rabathout kopen

Vrijwel al ons rabathout is direct online te bestellen in de webwinkel; je kan jouw Rabat tuinhout laten bezorgen, of het natuurlijk bij ons komen afhalen. Heb je eerst advies nodig, of wil je een Rabat of andere oplossing laten realiseren door onze specialisten? Kom langs bij NuBuiten en onze tuinhout experts adviseren u graag! 

Rabat tuinhout online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs! 

Op NuBuiten.nl bestel je eenvoudig jouw rabat hout online; zo ben je er 100% zeker van dat je de laagste prijs betaald, het kastanjehout snel in huis hebt en kan rekenen op advies en service van onze hout experts. Wil je de mogelijkheden met eigen ogen bekijken? Kom langs in ons experience center in Hardinxveld-Giessendam waar ons verkoopteam klaar staat om je, onder het genot van een kopje koffie, te adviseren voor jouw project! Kom langs tijdens de openingstijden of  maak een afspraak voor een advies gesprek.