Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Pergola met zonnedoek

Op zoek naar een verkoelend plekje in jouw tuin tijdens de warme zomermaanden? Onze pergola’s bieden deze optie! Met onze priëlen kun je volop genieten doordat het oprolbare doek zowel in de zon als in de schaduw. 

Pergola 

De pergola’s worden geleverd als bouwpakket met een duidelijke handleidingen en compleet met schaduwdoek. Hierin heb je zelf nog de keuze in welke kleur je het doek wenst, deze zijn verkrijgbaar in: Zand, gebroken wit en antraciet. 

De prielen worden verkocht in veel verschillende maten van het populaire houtsoort Douglas! 

Waarom een Pergola? 

Pergola’s zijn over het algemeen hoger dan een overkapping, doordat het dak open is dien je hiervoor in de meeste gevallen geen vergunning voor aan te vragen. Daarnaast is het voor de meeste mensen een enorm voordeel dan je het doek kan inrollen, hier door kan je in zon zitten maar ook in de schaduw. Wat ons betreft is dit een enorm pluspunt en ziet het er daarnaast ook heel speels uit! 

Geschaafd of fijnbezaagd? 

Eerder geven wij al aan dat er verschil in is maat en kleur doek, daarnaast heb je ook nog de keuze tussen geschaafd en fijnbezaagd. Hier kunnen wij je het verschil in uitleggen, geschaafd betekend dat het product glad is afgewerkt en bij fijnbezaagd hout is dit eigenlijk het tegenovergestelde. Fijnbezaagd hout is meer een ruwe structuur en geeft een robuuste look. 

Douglas hout eigenschappen

Douglashout is zo enorm populair, dit komt mede door de roze/oranje kleur en de uitstaling hiervan. Het is gemakkelijk te verwerken en zal 10-15 jaar meegaan. Douglashout kan zonder behandeling worden gebruikt en zal dan in de loop van de jaren vergrijzen. Dit zal jouw project een verweerde look geven. De kleur behouden is mogelijk door het hout te behandelen met een HK-Lazuur, klik op de volgende link om alles te lezen over de behandeling van dit product: Klik hier voor het behandelen van Douglas hout!   

pergola prieel met zonnedoek harmocadoek doulgas douglas pergola met zonnedoek antractie kleine overkapping