Klantenservice

Bezorgen

Wij brengen je bestelling graag bij je thuis! Lees hieronder hoe dit in zijn werk gaat.

Terug naar Klantenservice
hello banner background image

In het kort

Bezorgkosten

In je winkelmand worden de verzendkosten van je order weergegeven. De verzendkosten zijn afhankelijk van het soort product en de totale orderwaarde.

 

 

Bekijk de bezorgkosten ›

Levertijd

De levertijd van de producten is in werkdagen en wordt aangegeven op de productpagina.
Bestel je meerdere producten? Houd rekening met de tijdsindicatie van het product met de langste levertijd.

Meer over de levertijd ›

Bezorgafspraak

Wanneer het levertijdstip bekend is (1 of 2 werkdagen voor bezorging), neemt het transportbedrijf contact met je op. Ze informeren je dan de geplande dag van levering.

 

 

Meer over bezorging ›

Bezorging

Kleine en middelgrote producten worden met de pakketpost verzonden. Grote producten en grote bestellingen worden verzonden via een vrachtwagen (met heftruck).

 

Bereid je voor op transport ›

Dit zijn onze
Levertijden

De levertijd geven wij aan in werkdagen, en is een indicatie.
De levertijd wordt aangegeven op de productpagina.

Bestel je meerdere producten? Houd rekening met de tijdsindicatie van het product met de langste levertijd.


Deellevering

Soms worden de kleine en middelgrote producten van je bestelling alvast via de pakketpost geleverd. Grote bestellingen kunnen eventueel ook in meerdere delen geleverd worden.

postcode gebieden levertijden nubuiten
levertijden België hout

‘Binnen 5 werkdagen in huis’
Vaste dagen per postcode

Benieuwd wanneer uw bestelling geleverd wordt? Alle producten met de levertijd “binnen 5 werkdagen in huis” worden op vaste dagen per postcode geleverd. Bekijk in de kaart op welke dag wij in uw regio bezorgen. 

Nederland

U kunt tijdens het plaatsen van de bestelling uw gewenste afleverdatum kiezen. 

België

Overige levertijden
Op afspraak

Benieuwd wanneer uw bestelling geleverd wordt? 
Wij leveren bij u op afspraak in samenwerking met ons transport bedrijf. Het transport bedrijf maakt met u een afspraak voor de levering.

Bestrating (behalve betonpoeren en opsluitbanden)
Bestratingsmaterialen worden rechtstreeks vanaf de leverancier geleverd. Doorgaans is dit binnen 7 werkdagen (combinatie orders van hout en stenen hebben een toeslag van 75 euro).

Bestelt u hout in combinatie met bestratingsmaterialen? Dan wordt de bestelling naar verwachting in twee delen bij u geleverd.  De levertijd is altijd korter wanneer u 2 orders plaatst; 1 voor stenen en 1 voor uw bestelling hout en overige producten. 

Buitenverblijven
Wij hebben een aantal producten in deze categorie direct beschikbaar. Echter, de producten in deze categorie worden vaak speciaal voor u geproduceerd en hebben daardoor een langere levertijd. Dit staat aangegeven bij de betreffende producten.

De vervoerder maakt een afspraak met u voor de levering.

Dit zijn onze
Bezorgkosten

Groot transport

Grote producten worden verzonden met een vrachtwagen, eventueel met heftruck.

Nederland*
Tot € 350,-€ 119,-
Subtotaal tussen € 350,- en € 500,-€ 99,-
Subtotaal tussen € 500,- en € 750,-€ 69,-
Subtotaal tussen € 750,- en € 1000,-€ 39,-
Levering vanaf € 1000,-check Gratis
België
Subtotaal tot € 350,-€ 119,-
Subtotaal tussen € 350,- en € 500,-€ 99,-
Subtotaal tussen € 500,- en € 750,-€ 69,-
Subtotaal tussen € 750,- en € 1000,-€ 39,-
Levering vanaf € 1000,-check Gratis

* Bij een bestelling van houtpakketten en bestrating geldt een toeslag van €75,-. Voor waddeneilanden is de prijs op aanvraag.

Glas en Sedum

Om al uw glas- of Sedumproducten zo mooi mogelijk bij u te leveren, wordt er extra aan deze producten gedacht bij het inpakken, inladen en lossen. Deze moeite wordt gedaan om de kwetsbare producten alsnog zonder schade te vervoeren. 

Er kan hiervoor een toeslag in rekening gebracht worden. Mocht je een glas- of Sedumproduct bestellen, nemen wij contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken. Bij glas geldt deze toeslag alleen voor bijvoorbeeld glasschuifwanden, lichtstraten en Steel Look ramen.

Pakketpost

Kleine en medium producten worden met de pakketdienst verzonden, zodat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.

Nederland
Kleine producten (zoals accessoires)€ 12,95 of € 19,95
Medium producten (zoals trampolines)€ 29,- of € 39,-
Levering vanaf € 1000,-check Gratis
België
Kleine producten (zoals accessoires)€ 12,95 of € 19,95
Medium producten (zoals trampolines)€ 29,- of € 39,-
Levering vanaf € 1000,-check Gratis

Bestrating

(Behalve betonpoeren en opsluitbanden)*

Bestratingsmaterialen worden rechtstreeks vanaf de leverancier geleverd. Bestel daarom zoveel mogelijk materialen van hetzelfde merk. Doorgaans wordt de bestelling dan binnen 7 werkdagen geleverd.

Bij een bestelling van producten van meerdere merken of een bestelling in combinatie met houtproducten, wordt de bestelling waarschijnlijk in twee delen bij je geleverd. Er kan hiervoor een toeslag in rekening worden gebracht en de levering kan enige vertraging oplopen. 

Indien je zo'n bestelling plaats, nemen we contact met je op om een geschikte oplossing te zoeken. 

Zo gaan
Onze Leveringen

Pakketpost

Je ontvangt 1 of 2 werkdagen voor levering van het vervoersbedrijf een e-mail met daarin het verwachte levertijdstip. Heb je een bestelling geplaatst waar groot transport voor nodig is en ontvang je een mail van de pakketpost? Dan is dit waarschijnlijk een deellevering. 
Pakketpost wordt verzorgd door PostNL en/of GLS.
Meer over deelleveringen

Groot transport 

Het transport bedrijf neemt 1 of 2 werkdagen voor levering contact op als de dag van levering bekend is.
 
De levering van grote producten (voornamelijk hout en stenen) gebeuren met speciaal hiervoor ingerichte vrachtwagens. Een goede voorbereiding van de levering is het halve werk. Is er een geschikte losplaats, kan de vrachtwagen op de plaats van bestemming komen? 
 
Het grote transport wordt verzorgd door Swijnenburg, Beers of Pultrum.
Lees verder
block background
Niet thuis?

Pakketpost

Wanneer je bestelling met de pakketpost wordt afgeleverd en je bent niet thuis bij levering zal de bezorger een briefje door de deur doen, waarop de gegevens staan om een nieuwe bezorgafspraak te maken.

Groot transport

Wanneer je bestelling met een transportbedrijf wordt geleverd, vindt de levering meestal  plaats op vaste dagen per postcode. 

Ben je onverwacht toch niet thuis, dan kun je de chauffeur vragen om de bestelling op de stoep te plaatsen. Dit kan alleen als je de bestelling al betaald hebt.

In alle andere gevallen wordt er een nieuwe bezorgafspraak gemaakt en worden de kosten voor de extra leveringen aan jou verrekend.

Meer over bezorgen

Kan ik mijn voorkeur aangeven voor een levertijdstip?

Je kunt aangeven welke week je de bestelling graag wilt ontvangen, dit moet binnen 10 weken na de besteldatum vallen. In overleg met het transportbedrijf kun je aangeven welke dag je je bestelling wilt ontvangen. Een tijdstip kiezen is helaas niet mogelijk.

Meer over de bezorgafspraak ›

Ik wil mijn bestelling zo snel mogelijk in huis hebben. Wat kan ik doen?

Wanneer je de bestelling met spoed nodig hebt, raden we je aan producten van hetzelfde merk en levertijd te bestellen. Dat versnelt het proces.

Levertijden bekijken ›

Ik wacht nog op de bezorging. Kan de verwerking alvast inplannen?

De gestelde levertijd is een tijdsindicatie. Deze tijd kunnen we je helaas niet garanderen. We raden je aan de eventuele verwerking (door externe partijen) pas in te plannen op het moment dat je de levering afgehaald en gecontroleerd hebt.

Meer over afhalen ›

Wat gebeurt er als mijn bestelling beschadigd of niet compleet is?

We stellen je bestelling zorgvuldig samen. Het kan zijn dat er toch iets mis is gegaan. Dat maken we dan in orde! Meld eventuele schade of onjuistheden binnen 3 dagen na ontvangst aan onze klantenservice.

Meer over schade en garantie ›

Kan ik mijn bestelling in het weekend laten bezorgen?

Onze vervoerders leveren helaas niet in het weekend. Het is wel mogelijk om je bestelling op zaterdag af te komen halen bij onze vestiging in Hardinxveld-Giessendam.

Meer over afhalen ›