Alle

Productadvies

Montage-advies

Een dag uit het leven van

Blogs

Nieuwe producten

Trends

Nieuws

De Grote Tuinverbouwing

Alle
Productadvies
Montage-advies
Een dag uit het leven van
Blogs
Nieuwe producten
Trends
Nieuws
De Grote Tuinverbouwing
Homepagina
Projecten
Blogs
Productadvies
Montageadvies
Susan Neeteson
januari 31, 2024

Vrijblijvend inspiratie opdoen!

Je bent van harte welkom in ons Experience Center om inspiratie op te doen! Hier ben je vrij om op je eigen tempo en naar eigen wens rond te wandelen en alle producten te bekijken. Er staat geen verkoopadviseur aan je zijde, maar als je persoonlijke begeleiding wenst, raden we je aan om een afspraak te maken.

In ons Experience Center van maar liefst 10.000m2 vind je een uitgebreide collectie van onze producten, variërend van overkappingen tot prachtige proeftuinen, terrastegels en nog veel meer. Elk showmodel is voorzien van gedetailleerde informatie, waardoor je ook individueel veel te weten kunt komen. Met tal van showmodellen en een ruime opzet biedt ons Experience Center een rijke bron van inspiratie voor jouw buitenruimte.

Wacht niet langer en breng een bezoek aan ons Experience Center om zelf de mogelijkheden voor jouw tuin te ontdekken!

Route

Liever advies van een verkoopadviseur?

Heb je al een idee voor je project en wil je graag deskundig advies van een van onze verkoopadviseurs? Maak dan een afspraak!

Door een afspraak te maken, zorgen we ervoor dat we je optimaal van dienst kunnen zijn en mogelijke teleurstellingen kunnen voorkomen. Op deze manier kunnen we je verzekeren dat een van onze verkoopadviseurs ruim de tijd heeft om samen met jou de ideale buitenruimte te creëren. Tijdens het adviesgesprek kun je verwachten dat onze ervaren adviseurs al jouw vragen beantwoorden, je voorzien van deskundig advies en je begeleiden bij het maken van weloverwogen keuzes. We zullen luisteren naar jouw behoeften en wensen en je een goed beeld geven van hoe jouw buitenruimte eruit zal komen te zien. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je dromen werkelijkheid te laten worden!

Maak een afspraak
Wij kijken uit naar je bezoek!

Nieuwsgierig naar meer van ons Experience Center? Klik dan op de onderstaande knop voor nog meer informatie.

Experience Center

Openingstijden

ma t/m vr 09:00 – 17:00 uur
za 09:00 – 15:00 uur 

Adres

NuBuiten Experience Center
Giessenzoom 15
3371GJ Hardinxveld-Giessendam

Nubuiten-experience-center-13-03-2023-JB-8-min-2

Ook interessant voor jou?