Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

AVE palen

Op zoek naar een stevige en duurzame oplossing voor het ondersteunen van tuinhuisjes, schuttingen, terrassen en andere constructies? Kies dan voor AVE hardhouten palen. Gemaakt van houtsoorten zoals ipe, bangkirai en merbau, bekend om hun hardheid en duurzaamheid, zijn deze palen een ideale keuze voor jouw tuinprojecten. Bestel nu op onze website

Houtsoort Angelim Vermelio staat voor Duurzaam en fijnenerf voor strakke palen en regels.

AVE hardhouten palen 

AVE hardhouten palen zijn een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en stevige oplossing voor het ondersteunen van tuinhuisjes, schuttingen, terrassen en andere constructies in de tuin. Deze hardhouten palen zijn gemaakt van houtsoorten zoals ipe, bangkirai en merbau, die bekend staan om hun hardheid en duurzaamheid. 

De voordelen van AVE hardhout 

Een van de grootste voordelen van AVE hardhouten palen is dat ze extreem weerbestendig zijn. Ze zijn behandeld tegen rot, schimmel en insecten, waardoor ze jarenlang mee kunnen gaan zonder dat er onderhoud nodig is. Hierdoor zijn ze een ideale oplossing voor tuinhuisjes en andere constructies die blootgesteld worden aan weersinvloeden. 

Naast hun duurzaamheid zijn AVE hardhouten palen ook ontzettend stevig. Ze zijn geschikt voor zware belastingen en kunnen zonder problemen grote constructies ondersteunen. Dit maakt ze ideaal voor het bouwen van terrassen, schuttingen en andere tuinconstructies die zwaar belast worden. 

Een ander groot voordeel van AVE hardhouten palen is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende maten en afmetingen. Hierdoor kunt u altijd de juiste maat palen kiezen voor uw specifieke project. Of u nu een kleine schutting wilt bouwen of een groot tuinhuis, er is altijd een geschikte maat AVE hardhouten paal beschikbaar. 

AVE hardhout, de duurzame keuze voor in de tuin 

Tot slot zijn AVE hardhouten palen ook nog eens een milieuvriendelijke keuze. Hout is een natuurlijk en duurzaam materiaal dat biologisch afbreekt wanneer het eenmaal aan het einde van zijn levensduur is. Hierdoor is het een veel duurzamere keuze dan bijvoorbeeld metalen of kunststof palen. 

In samenvatting zijn AVE hardhouten palen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame, stevige en milieuvriendelijke oplossing voor het ondersteunen van tuinhuisjes, schuttingen, terrassen en andere constructies in de tuin. Ze zijn weerbestendig, stevig, verkrijgbaar in verschillende maten en afmetingen en een milieuvriendelijke keuze.  

NuBuiten Experience Center in Hardinxveld-Giessendam. 

In ons Experience Center in Hardinxveld vind je een groot aantal showmodellen, van overkappingen, buitenverblijven, blokhutten, bestrating, schuttingen en nog veel meer. 

ave hardhouten palen duurzaam hout nubuiten