Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Trendhout buitenkeukens

Maak jouw buitenverblijf helemaal af met onze Trendhout buitenkeuken, Stel zelf bij NuBuiten jouw buitenkeuken samen doormiddel van losse modules.

Trendhout buitenkeukens 

Met een buitenkeuken geniet je optimaal van de zomermaanden en creëer je het ultieme wow effect. Deze modules zijn van onze populaire houtsoort Douglas en wordt geleverd in een bouwpakket. De opbouw is eenvoudig en wordt geleverd met een uitgebreide handleiding.  

Douglas hout 

We zeiden het net al maar Douglashout is zeer populair, dit komt mede door de uitstraling wat veel charme geeft. Het hout heeft van zichzelf een roze/oranje kleur en gaat onbehandeld 10-15 jaar mee. Zonder behandeling zal het hout met de loop van tijd vergrijzen wat een grijze tint geeft de houtnerf blijft uiteraard zichtbaar. Om de kleur te behouden en het hout te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden raden wij aan om het te behandelen met HK-lazuur Klik hier voor meer tips voor het behandelen van Douglashout!   

Wat voor blad wordt er bij de buitenkeuken modules geleverd 

Bij de modules: A, C, R, en E ontvang je een granieten blad van 30 mm. Graniet is een stollingsgesteente dat uit lava is ontstaan en zeer populair bij keukenbladen!  

Welke accessoires zijn er 

Ter behoeve van de modules bieden wij een aantal accessoires aan wat je kunt bijbestellen. 

De accessoires bestaan uit: 

  • RVS deurknoppen 
  • Barkruk 
  • Losse lades RVS 
  • Legplateau  
  • Granieten wasbak  

Zijn er andere mogelijkheden?  

Naast onze Trendhout buitenkeukens modules bieden wij ook nog modules aan van Woodvision. 
Klik hiervoor op de volgende link: Klik hier voor de buitenkeukens van Woodvision.   

Maatwerk buitenkeuken? 

Het is niet mogelijk om een aanvraag maatwerk bij ons te plaatsen, de aangegeven maten zijn standaard maten. Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze klantenservice staat voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Klik hier om contact op te nemen met onze klantenservice!   

trendhout granieten wasbak nubuiten trendhout buffet module R Lage koelkast kast nubuiten experience center hardinxveld trendhout buitenkeukens douglas RVS tuin keuken nubuiten modulair