close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Tiny House

Bestel een standaard TinyHouse of bespreek de maatwerk mogelijkheden met ons verkoopteam!

Tiny House 

Ben je op zoek naar een tiny house voor wonen of werken? De verblijven van NuBuiten zijn hiervoor speciaal geselecteerd. 

De laatste jaren zijn deze duurzame huisjes enorm in opkomst geraakt. Door de onvoorspelbare huizenmarkt en het gebrek aan ruimte is het voor sommigen zelfs verworden tot een welkom alternatief voor een woonhuis. Ook worden deze houten constructies met of zonder glas pui meer en meer ingezet als kantoren voor in de tuin. Kortom: zeer multifunctioneel in gebruik! 

Douglashout 


De tiny houses die wij verkopen zijn vervaardigd van douglashout; een houtsoort waar wij enorm fan van zijn. De vlamstructuur van deze houtsoort zorgt voor een warme roze kleur en hedendaagse uitstraling. De levensduur is normaalgesproken minimaal 15 jaar, wat douglas maakt tot een betrouwbaar en duurzaam product.  
 
Naar verloop van tijd zal het hout echter wel harder worden en gaan vergrijzen, dit omdat het een natuurproduct betreft en dit hoort bij de werking van hout. Dit proces zal in de zomer door de invloed van het zonlicht sneller verlopen dan in de winter. Ondanks dat dit een mooie natuurlijke grijze kleur geeft, is het ook mogelijk dit proces tegen te gaan en de oorspronkelijke kleur te behouden. Enkele tips die hiervoor zorgen kun je hier lezen.  


Waarom een tiny house? 


Behalve een prachtig product, is ook de veelzijdigheid van een tiny house een reden om hiervoor te kiezen. Zowel te gebruiken als (alternatieve) woonplek en als buitenkantoor, zijn de fraai afgewerkte buitenverblijven voor eenieder een absolute must als het om bovenstaande gaat. 

Montage 

Het beginnen van een nieuw project blijft altijd een hele onderneming en met onze expertise helpen we je graag een handje. Bij het verblijf wordt een duidelijke handleiding meegezonden, welke je stapsgewijs wegwijs maakt in het hoe monteren. Wij bieden ook een montageservice aan om dit uit handen te nemen. Het is tijdens een adviesgesprek met een van onze verkoopmedewerkersaltijd mogelijk om de mogelijkheden hieromtrent door te nemen. 

tiny house in de tuin buitenverblijf luxe nubuiten NuBuiten Tiny house maatwerk buitenverblijven douglas tiny house tuin kantoor buitenverblijf nubuiten gardia