Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Overkapping / Buitenverblijf DeLuxe ++

Onze DeLuxe++ overkappingen zijn de perfecte oplossing voor een strakke en op maat gemaakte buitenverblijf in jouw tuin. Met een ruime selectie aan modellen, kun je kiezen voor de perfecte overkapping die aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen voor jouw tuin. Kies voor kwaliteit en stijlvolle ontwerpen met onze DeLuxe++ overkappingen.

Overkapping DeLuxe++ 

Een strak buitenverblijf die aansluit bij de wensen voor jouw tuin. Met keuze uit verschillende modellen zijn de overkappingen uit de DeLuxe++ ideaal voor in elke tuin.   

Wat voor type buitenverblijven vallen onder de DeLuxe++ serie? 

Onder de serie van DeLuxe++ vallen modellen van verschillende leveranciers van NuBuiten. Wij hebben bijvoorbeeld buitenverblijven van Trendhout, Hillhout en Gardendreams. Je kunt bij deze modellen kiezen uit twee kleuren voor de constructie. Deze kleuren zijn wit en zwart/antraciet. De modellen zijn o.a. Verona, Toscane, Florence van Trendhout en model Prestige van Hillhout.  

Mogelijkheden overkappingen DeLuxe++ modellen 

Bij deze modellen zijn verschillende samenstellingen mogelijk. Zo kun je bij deze buitenverblijven kiezen voor de hoeveelheid, type en kleur wanden.  

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor: 1 wand dicht, 2 wanden dicht, helemaal dicht met deur en ramen erin of juist afwisselen met glaswanden of glazen schuifwanden. Bij de wanden kun je ervoor kiezen om de wanden onbehandeld te laten, maar je kunt er ook voor kiezen om deze te beitsen in een kleur die jou aanspreekt. Daarnaast worden de wanden ook verkocht in verschillende kleuren, zoals wit, grijs en zwart.  

Glaswanden en glazen schuifwanden zijn populaire opties bij deze modellen. Deze mogelijkheden dragen bij aan de moderne uitstraling van vele DeLuxe++ modellen en daarbij is het erg functioneel als je de mogelijkheid wilt hebben om de wand wel en niet af te sluiten. Een veel gekozen optie is ook om te kiezen voor een shutterscherm in een wand te verwerken. Dit scherm geeft een speelse look, maar is ook functioneel doordat je de shutters dicht kunt draaien als je regen of wind zo goed mogelijk tegen wilt houden.   

In de overkapping is een optie om een afgesloten gedeelte te kunnen creëren wat kan dienen als opbergruimte. Hierbij heb je de keuze voor het type en de grootte deur die je wenst bij de berging, maar daarnaast heb je ook nog keuze om in je hele buitenverblijf ramen in de wanden toe te voegen. Genoeg mogelijkheden dus!  

Jouw wensen bespreken 

In ons Experience Center in Hardinxveld-Giessendam hebben wij verschillende showmodellen staan waarbij je inspiratie op kan doen. Hierbij kun je bijvoorbeeld glazen schuifwanden en shutterschermen bekijken en uitproberen. Daarnaast zijn er adviseurs aanwezig die graag jouw wensen bespreken en waarbij in een adviesgesprek samen wordt gekeken wat de mogelijkheden zijn. Zij stellen een offerte op waardoor je direct een duidelijk beeld hebt van wat je nodig hebt en wat de prijs gaat zijn.   

Vind je het fijn als de overkapping voor jou gemonteerd wordt? Dat kan! Vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden en kosten.  

douglas overkapping westwood luxe nubuiten overkapping douglas westwood luxe nubuiten overkapping deluxe westwood luxe overkappingen nubuiten