Tuinhout

Tuinhout voor het mooiste resultaat van jouw projecten. Met ons tuinhout verwezenlijk je gemakkelijk ontwerpen. Wij bieden diverse houtsoorten en uitvoeringen aan, zo is er altijd wel iets passends te vinden. Kom je er niet uit? Onze specialisten helpen graag of scroll naar beneden om onze adviezen te lezen.

Tuinhout op houtsoort

Tuinhout op toepassing

Tuinhout accessoires

Advies

Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Kom je er niet uit?

Wij helpen je op weg!

Tuinhout bij NuBuiten

Tuinhout voor het mooiste resultaat van uw project. Wil je persoonlijk advies? Onze deskundige specialisten staan graag voor u klaar. Neem contact met ons op of kom langs in ons Experience Center!

Tuinhout bestellen bij NuBuiten

Bij het kopen van tuinhout is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden.

Ten eerste is de kwaliteit van het tuinhout uiteraard van belang. Onze topkwaliteit Noord-Europees vuren heeft een lange en bovengemiddelde groeitijd doorgemaakt, waardoor het hout een zeer dichte, en dus hoogwaardige, structuur heeft.

Daarnaast vinden we het bij NuBuiten belangrijk om op een gezonde en verantwoorde manier om te gaan met houtproductie en -handel. Daarom is ál ons tuinhout FSC gecertificeerd! Als derde is de duurzaamheid van het tuinhout een punt om rekening mee te houden.

Wat voor tuinhout wij aanbieden

Wij bieden je onder andere onder druk geïmpregneerd tuinhout aan, waarbij het hout tot op de kern geïmpregneerd wordt en niet zoals bij andere methoden slechts oppervlakkig. Alle reden dus om met een gerust hart uw tuinhout voor het aankomende seizoen in te slaan bij NuBuiten!

TuinhoutHout voor in de tuin Tuinhout bij NuBuiten