close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Brievenbus

Als jij op zoek bent naar een nieuwe brievenbus, dan wil je waarschijnlijk iets dat niet alleen functioneel is, maar ook nog eens in stijl. Met de modellen van Adezz kun jij jouw post ontvangen in een tijdloze en robuuste look. Onze brievenbussen zijn leverbaar in twee verschillende materialen, met eventuele extra opties die jij misschien wilt. Zo kun jij jouw brievenbus laten aansluiten bij jouw stijl en wensen!

Brievenbus 

Een brievenbus functioneert eigenlijk maar voor 1 ding en dat is het ontvangen van jouw post. De modellen van het merk Adezz zorgen er hiernaast ook nog voor dat je jouw post kan ontvangen in stijl met onze tijdloze en robuuste modellen. Leverbaar in 2 materialen met eventuele extra opties! 

Waarom een brievenbus van NuBuiten?  

Bij NuBuiten bieden wij je onze brievenbussen aan van Adezz, dit merk komt met vele voordelen en geeft een garantie af van 5 jaar. De deur is afsluitbaar en wordt geleverd met 2 sleutels en dit product geeft de voorzijde van jouw huis een extra unieke uitstraling. Bestel direct jouw huisnummer en letters mee in het RVS en Cortenstaal!  

Materiaalsoorten voor jouw brievenbus 

Er worden zoals je ziet verschillende materialen aangeboden, wij geven je bij NuBuiten graag een ruime keuze. Lees hieronder meer informatie over de beschikbare materiaalsoorten:  

Onbehandeld staal: Beter bekend als Cortenstaal is een geliefd materiaal maar moet ook je smaak zijn. Dit materiaal heeft een warm bruine robuuste kleur maar zal ongeroest worden geleverd, dit proces zal 4-5 maanden duren en is te behandelen met: Cortenstaal behandeling.  Er bestaat ook een roestversneller neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.  

Aluminium: Dit materiaal is naast zeer populair ook heel strak wat een luxe uitstraling geeft, de brievenbussen kunnen worden besteld in de standaard RAL-kleuren : 7021, 7035 en 9016. Dit materiaal valt iets hoger uit qua prijs maar zal ook in levensduur langer meegaan! 

Onderhoud van je brievenbus

Beide materialen zijn zo goed als onderhoudsvrij maar heeft wel wat aandacht nodig. 1 keer in het jaar. Zo wordt er aangeraden om jaarlijks het grof vuil af te spuiten met schoon leidingwater en het aluminium na te behandelen met een reinigingsmiddel. Let wel op dat je geen hogedruk gebruikt en schuurspons. Bij het gebruik hiervan beschadig je het product wat zonde zou zijn van het product en de garantie.  

brievenbus adezz cortenstaal nubuiten Adezz brievenbus aluminium nubuiten brievenbus onbehandeld staal adezz cortenstaal