Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Westwood – Comfort zadeldakschuur

Ben je op zoek naar een zadeldakschuur? De verblijven van NuBuiten zijn hiervoor speciaal geselecteerd. Ze zorgen voor een beschutte plek in je tuin, waardoor je in ieder seizoen van je tuin kan genieten.

zadeldak fijnbezaagd

Zadeldakschuur Comfort

Gemaakt van Douglashout

Geschaafde constructie

Staanders 12 x 12 cm

Voorbewerkt, gezaagd en ingekeepte onderdelen

Advies nodig?
Ga naar projecten

Filter op breedte funderingsmaat:

Zadeldakschuur Westwood Comfort

Het zadeldak zorgt voor een karakteristieke uitstraling, welke je tuin een rustieke sfeer geeft. 

Douglashout 

De buitenverblijven comfort die wij verkopen zijn gemaakt van douglashout; een houtsoort waar wij enorm fan van zijn. De vlamstructuur van deze houtsoort zorgt voor een warme roze kleur en hedendaagse uitstraling. De levensduur is normaalgesproken minimaal 15 jaar, wat douglas maakt tot een betrouwbaar en duurzaam product. Al onze comfortvarianten zijn afgewerkt met geschaafd hout. 
 
Naar verloop van tijd zal het hout echter wel harder worden en gaan vergrijzen, dit omdat het een natuurproduct betreft en dit hoort bij de werking van hout. Dit proces zal in de zomer door de invloed van het zonlicht sneller verlopen dan in de winter. Ondanks dat dit een mooie natuurlijke grijze kleur geeft, is het ook mogelijk dit proces tegen te gaan en de oorspronkelijke kleur te behouden. Enkele tips die hiervoor zorgen kunt u hier lezen.  

 Waarom een zadeldakschuur? 

Behalve de prachtige landelijke uitstraling van de schuur, blinken ze ook uit in functionaliteit. Het is zowel mogelijk deze zonder wanden als met wanden en/of berging te bestellen. Hierdoor is het niet alleen de ideale plek in je tuin om te vertoeven, maar kan het (deels) ook als opslagruimte worden gebruikt. Door de opzet van het dak en de hoge nok, is de opbouw ook nog eens erg ruimtelijk. 

Montage westwood zadeldakschuur comfort

Het beginnen van een nieuwe project blijft altijd een hele onderneming en met onze expertise helpen we je graag een handje. Bij het verblijf wordt een duidelijke handleiding meegezonden, welke je stapsgewijs wegwijs maakt in het hoe monteren. Wij bieden ook een montageservice aan om dit uit handen te nemen. Het is tijdens een adviesgesprek met een van onze verkoopmedewerkersaltijd mogelijk om de mogelijkheden hieromtrent door te nemen.  

zwart gespoten douglas overkapping zadeldak schuur westwood comfort douglas onbehandeld zadeldakschuur overkapping comfort nubuiten westwood buitenverblijf zadeldak comfort douglas