Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Schaduwdoek dak

Onze schaduwdoeken zijn vuilafstotend en blokkeren 90% van de UV-straling, zodat je zorgeloos kunt genieten van de buitenlucht. Bovendien zijn ze gemakkelijk te verwijderen en op te bergen, waardoor ze perfect zijn voor seizoensgebonden gebruik. Onze schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in zand, antraciet en gebroken wit en zijn ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met een pergola, een veelzijdige overkapping die er in veel soorten en maten is. Wij hebben de verschillende opties voor je op een rijtje gezet, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Schaduwdoek dak 

Een schaduwdoek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Er is dus keuze genoeg! Het doek is vuilafstotend en blokt maar liefst 90% van de UV straling. Een voordeel aan schaduwdoek is dat deze gemakkelijk te verwijderen is. Hierdoor kan je het ’s winters gemakkelijk opbergen. Het doek is verkrijgbaar in zand, antraciet en gebroken wit.  

Het doek is onderdeel van een overkapping genaamd pergola. Deze overkapping is er in veel soorten en maten. Om het je wat overzichtelijker te maken hebben we het voor je op een rijtje gezet. 

Welke pergola’s zijn er? 

De pergola is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Allereerst kun je kiezen uit Douglas geschaafd of fijnbezaagd hout. Om de pergola helemaal op jouw tuin aan te kunnen laten sluiten bieden we deze in twee varianten (aanbouw of vrijstaand) aan. Ook bestaat er de mogelijkheid om de pergola’s te voorzien van wanden.  

Let op! Binnen ons assortiment kun je het aantal wanden in de titel van een pergola vinden. C2Z staat dan voor 1 dak en 1 wand (zweeds rabat). C3R voor 1 dak en 2 wanden (rhombusprofiel) enz.  

Waar wordt de pergola van gemaakt? 

De pergola is gemaakt van Douglashout en heeft onbehandeld een minimale levensduur van 10 jaar. Het hout heeft een warme uitstraling en zal onbehandeld verkleuren door de tijd heen. Het resultaat zal dan een grijsachtige tint zijn. Om de kleur te behouden kan er gebruik worden gemaakt van een buitenbeits. Door hiervan gebruik te maken ga je vergrijzing tegen en verleng je de levensduur van je pergola.  

Er zijn veel mogelijkheden en we snappen dat het de keuze moeilijk maakt. Kom daarom langs bij ons experiencecenter in Hardinxveld-Giessendam. Wil je advies op maat? Onze specialisten staan daar voor je klaar. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we de pergola’s bekijken en de mogelijkheden bespreken.  

 schaduwdoek dak overkapping pergola douglas fijnbezaagd nubuiten schaduwdoek dak overkapping pergola douglas fijnbezaagd westwood schaduwdoek dak overkapping pergola douglas fijnbezaagd