Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Houten terrasoverkapping

NuBuiten biedt een ruim assortiment houten terrasoverkappingen. Wilt u advies? Onze verkoopspecialisten staan graag voor u klaar met vrijblijvend advies. Neem contact met ons op of kom langs in ons Experience Center!

Terrasoverkapping

Onze mooie terrasoverkappingen zijn een echte verfraaiing van uw huis en tuin; kom lekker tot rust en beleef heerlijke zomeravonden onder uw terrasoverkapping van NuBuiten.nl! Of het nu gaat om een terrasoverkapping Douglas, terrasoverkapping Vuren of terrasoverkapping Aluminium, NuBuiten biedt gegarandeerd goede prijzen! 

Houten terrasoverkapping

Wil je meer leefruimte in je huis? Kies dan voor een terrasoverkapping! Door een terrasoverkapping kun je langer buiten zitten en met de polycarbonaat daken komt er nog net zoveel licht naar binnen!

Terrasoverkapping: een veelvoud aan mogelijkheden

Dak van de terrasoverkapping

Een van de eerste dingen waar je over na kunt denken als je voor de terrasoverkapping kiest, is welk dak je op je terrasoverkapping wilt. Kies je voor een klassieke terrasoverkapping met een EPDM dak of wil je licht naar binnen laten door een polycarbonaat (kijk eens bij de Westwood terrasoverkapping) of glazen dak. Daarnaast kun je ook kiezen voor een simpel schaduwdoek, waardoor het dak van je terrasoverkapping open en dicht geschoven kan worden. 

Staanders van de terrasoverkapping

Daarnaast is de dikte van de staanders een belangrijke overweging wanneer je je terrasoverkapping uitkiest. Hoe dikker de staander van de terrasoverkapping, hoe robuuster de uitstraling. Neem bijvoorbeeld de staanders van de Hillhout terrasoverkapping Excellent, de robuuste 14 x 14 staanders geven de terrasoverkapping een prachtige uitstraling!  

Meer informatie over de terrasoverkapping 

Wil je meer informatie over de terrasoverkapping of even sparren met een van onze experts? Dat kan! Neem contact op met onze klantenservice. Bij NuBuiten staan we klaar om je optimaal te laten genieten van het buitenleven! 

Terrasoverkapping Westwood