close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Garage

Onze mooie kwaliteits-garages zijn een echte verfraaiing; bescherming en vriendelijk gebruik in combinatie met uw auto. Je vind het allemaal bij NuBuiten.nl tegen voordelige prijzen.

Garage 

Op zoek naar een garage voor bij jouw thuis voor jouw auto of motor? Bij NuBuiten bieden wij je graag deze mogelijkheid aan. Naast het opslaan voor een motorvoertuig is het ook ideaal als klusruimte of bijgebouw en dus multifunctioneel bruikbaar.  

Waarom een Garage? 

Bij NuBuiten bieden wij verschillende garages aan, maar wat is het nu precies? Een garage is een afsluitbaar en overdekte ruimte waar je voertuigen kan stallen. Het biedt vele voordelen zoals dat jouw voertuig bescherm zal worden tegen verschillende weersomstandigheden en zo heb je altijd een eigen parkeer en opslagruimte. 

Gardenas en uitvoeringen 

Onze garages worden aangeboden door onze Belgische leverancier Gardenas, de uitvoeringen zijn FSC gecertificeerd en beschikbaar in 2 verduurzamingen. De verduurzaming worden aangeboden in onbehandeld Vurenhout en onder druk geïmpregneerd groen. Zo zal je bij de onbehandelde variant de garage nog dienen te behandelen om deze te beschermen tegen weersomstandigen en om de levensduur te verlengen. Wij zullen altijd aanraden om de geïmpregneerde variant te bestellen om je hiervan te ontzien. Behandel je toch liever zelf de blokhut? Klik dan hier voor advies! 

In de categorie garages zie je verschillende maten staan, dit betreft een standaard maat en maatwerk is hierin niet mogelijk. Alle garages zullen worden geleverd in een bouwpakket en is eenvoudig te monteren doormiddel van de meegeleverde montagehandleiding. 

Vurenhout 

9 van de 10 keer zal een blokhut, garage en carport bestaan uit Vurenhout. Het is dan ook een populaire houtsoort in tuinhout. Dit komt mede door de gemakkelijke verwerking van deze zachthout. Vurenhout zal onbehandeld 5-10 jaar meegaan en behandeld Vuren 10-15 jaar. 

Garage of carport 

Het verschil is eigenlijk heel makkelijk te herkennen, zo is een carport niet afsluitbaar en een garage is dit wel. 

Benieuwd naar onze carports? Klik dan hier voor ons assortiment carports.   

Adviesgesprek 

Ben je er nog niet uit wat voor jou de beste oplossing is? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice! Klik hier om met ons in contact te komen.   

vurenhout blokhut garage nubuiten Scandinavisch of Siberisch Vurenhout garage nubuiten garage gardenas geimpregneerd met slot