Afdeling
Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Carport Comfort

Een mooie kwaliteit carport is een echte verfraaiing; bescherming en vriendelijk gebruik in combinatie met jouw auto. Je vind het allemaal bij NuBuiten.nl tegen goede prijzen.

Carport Comfort 

Op zoek naar een carport voor aan je woning of als losse overkapping voor je auto? Bij NuBuiten hebben we precies wat je zoekt. Onze carports comfort zijn het ideale afdak voor je auto of een ander voertuig. Kwalitatief hoogstaand hout en met een strakke vormgeving geven zij bescherming tegen alle soorten weersinvloeden.  

Vurenhout voor jouw carport

De carports comfort die wij verkopen zijn gemaakt van vurenhout; de meeste verkochte houtsoort ter wereld. Niet alleen is het hout licht en sterk, maar ook nog een financieel aantrekkelijk en makkelijk te bewerken. Daarbij is het ook nog eens duurzaam, wat dus zorgt voor een lange levensduur.  
Een bijkomend voordeel is dat er vrijwel geen verschil zit tussen het kernhout en het spinthout, zodat er weinig kleurverschil tussen deze verschillende delen van het hout zal zijn. Wanneer vuren pas geschaafd is, zal de kleur wit tot bleekgeelbruin zijn, na langere blootstelling aan weer en wind zal de kleur geelbruin zijn. Gezien het hout voor behandeld is, beschermt dit tegen aantasting, hoef je het niet te beitsen en is het waterafstotend. 

Waarom een carport? 

Een afdak is behalve zeer functioneel ook nog eens de perfecte bescherming tegen regen en/of wind. Zo bescherm je je voertuig tegen onder andere roest. Geen vallende takken, hagel, regen, sneeuw, vuil of stof op uw auto en het zorgt ook ervoor dat je altijd droog in en uit de auto kunt stappen. In de zomer zorgt het er ook nog eens voor dat je auto koeler blijft.  

Hoe monteer je een carport?

Het beginnen van een nieuw project blijft altijd een hele onderneming en met onze expertise helpen we je graag een handje. Bij het verblijf wordt een duidelijke handleiding meegezonden, welke je stapsgewijs wegwijs maakt in het hoe monteren. Wij bieden ook een montageservice aan om dit uit handen te nemen. Het is tijdens een adviesgesprek met een van onze verkoopmedewerkersaltijd mogelijk om de mogelijkheden hieromtrent door te nemen. 

gardeanas carport budget nubuiten Gardenas carpoort aanbouw aan huis roofing afloopdak carport aanbouw gardenas overkapping