Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Terrasoverkapping met Shutterdak

Uniek concept Terrasoverkappingen met shutterdak.

Shutter dak  

Een overkapping met een dak waarbij je zelf kunt kiezen of je hem open of dicht wilt hebben. Ideaal voor een zomerse dag.   

Wat is het voordeel van een shutter dak? 

Het voordeel van dit dak is dat deze vele mogelijkheden biedt. Wil je genieten van de zonnestralen onder de overkapping? Dan is het fijn om de lamellen open te draaien. Wil je juist genieten van de schaduw? Dan is het handig om de lamellen dicht te draaien. Hierdoor maak je zelf de keuze van welke mogelijkheid je op dat moment gebruik wilt maken. Er is een makkelijk en fijn systeem dat bestaat uit een draaistang waarmee je de lamellen eenvoudig op en dicht kunt draaien.   

Naast het tegenhouden en doorlaten van zonnestralen zijn de shutters ook spatwaterdicht. Op een heerlijke zomeravond profiteer je ook van dit type dak doordat het opendraaien van de lamellen ervoor zorgt dat de lucht door de overkapping kan stromen en verkoeling brengt.  

Hoe plaats je een shutter dak? 

Dit type dak is eenvoudig te plaatsen a.d.h.v. een handleiding. Hiermee wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het dak moet monteren. De balken bovenaan de zijkant worden eerst bevestigt bij de aluminium overkapping. Deze hebben gleuven aan de zijkant waar je de lamellen in kunt plaatsen. Daarnaast komt er in het midden nog een balk waar aan beide kanten ook gleuven in zitten voor de lamellen. Als deze balken zijn bevestigd, kun je de lamellen gemakkelijk in de gleuven klikken. Hierdoor zitten de lamellen stevig vast en heeft u het shutter dak gemonteerd.   

Shutter dak met uw eigen ogen bekijken 

Om een goed beeld te krijgen van wat dit product inhoudt en het met je eigen ogen te bekijken, hebben wij een aluminium overkapping met shutter dak in ons Experience Center opgesteld staan. Hierbij kunt u zelf kijken, de lamellen open en dicht doen met de draaistang en advies krijgen van onze verkopers. Zij helpen u graag verder met eventuele vragen! 

Shutterdak voor je aluminium overkapping aluminium overkapping shutter dak nubuitenShutterdak zonnedak spatwaterdicht