Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Aluminium Overkapping

Een luxe en moderne optie voor in je tuin! Aluminium overkappingen zijn onderhoudsvrij en vooruitstrevend in design. Bekijk hieronder de beste keuzes!

NuBuiten presenteert: de Aluminium overkapping!

De houten overkapping kennen we allemaal, maar wist je dat NuBuiten ook aluminium overkappingen heeft? 

 

Aluminium Overkapping Allure

Een overkapping voor de toekomst

Veel klanten bij NuBuiten kiezen voor de aluminium overkapping voor de strakke look, maar een aluminium overkapping kan zeker ook heel sfeervol kan zijn. Kijk maar eens bij de Hillhout Aluminium Overkapping Allure. Aluminium is ook zeer duurzaam in eindgebruik, waardoor de aluminium overkapping weinig onderhoud vergt. Kortom, een overkapping voor de toekomst! 

 

Aluminium Overkapping Flat Roof

Vele mogelijkheden! 

Net zoals bij de houten overkapping kun je ook in de aluminium overkapping wanden laten zetten. Zo creëer je gemakkelijk een berging, of een plekje in de luwte. Met glazen wanden zorg je ervoor dat je 's winters ook nog lekker buiten onder je aluminium overkapping kunt zitten! Bekijk bijvoorbeeld eens de Aluminium Flat Roof overkapping van Gardendreams.

Aluminium Overkapping met Shutters Wit

Duurzaam 

Bij NuBuiten selecteren we onze aluminium overkappingen op duurzaamheid van de constructie zodat jij als klant voornamelijk kan letten op welke aluminium overkapping het beste in je tuin past. Onze aluminium overkappingen zijn allemaal vervaardigd van hoogwaardig aluminium en hebben een zwarte coating gekregen waardoor ze daardoor weinig onderhoud vergen. De Aluminium Overkapping met Shutter is daarnaast ook beschikbaar een witte uitvoering! Classy toch? 

Ben je er nog niet helemaal uit? Vraag gerust advies aan een van onze experts!