close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Dakleer

Bij een blokhut wil je natuurlijk dat deze ook beschermd is en waterdicht, hiervoor is dit product ideaal geschikt voor licht hellende daken(tot 15 graden) en platte daken.

Dakleer  

Dakleer kan ook gebruikt worden als ondergrond voor shingles of bij een Sedumdak hierover straks meer! 

Wat is dakleer? 

Maar wat is het nu precies? Wij leggen het je graag uit! Dakleer is een dakbedekking welke wij bij NuBuiten verkopen als zelfklevende dakfolie. De folie bestaat uit elastomeerbitumen, versterkte aluminiumfolie en beschermfolie met siliconen laag. Dakleer is ideaal en heeft vele voordelen, zo gaat dakleer gemiddeld 5-10 jaar mee en heeft het leer een hoge UV-bestendigheid. 

De folie is zoals eerder vermeld zelfklevend en is dus gemakkelijk te plaatsen, zorg wel voor dat het hout waarop je de folie plaatst stofvrij is. 

Waarvoor kan ik dit product toepassen? 

Dakleer is een van de goedkoopste oplossing voor jouw dak te beschermen, we laten je graag zien bij welke daken je deze folie kan verwerken. 

Daarbij is dit product ideaal voor onder Shingles, dit wordt tot 15 graden ook aangeraden. 
Klik hier voor onze dakshingles.   

Groene oplossing 

Tegenwoordig is een groene oplossing niet meer weg te denken en bij NuBuiten zijn wij ook groot fan van een duurzame oplossing als een Sedumdak. 

Onder het sedum plaats je dan ook het dakleer, klik hier voor onze sedumtray.   

Alternatief voor dakleer

Naast dakfolie bieden wij bij NuBuiten nog andere dakbedekking aan zoals EPDM, dit product is qua levensduur een betere oplossing maar zal wel in aanschaf duurder zijn. 

Klik hier voor ons EPDM.  

Advies bij NuButien 

Kom je er zelf niet helemaal uit of twijfel je of dit wel voor jouw project geschikt is? Bij NuBuiten kijken we graag met je mee en zien je dan ook graag terug in ons experience center. 

Klik hier waar je ons kan vinden.  

dakleer onduline zelfklevende dakfolie op rol NuBuiten zelfklevend dakleer voor schuine daken nubuiten sedumdak pakket sedum voor schuindak dakleer