close
Afdeling
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Oppervlakte: 11-20 m²

Ontdek de flexibiliteit van onze middelgrote blokhutten van Vurenhout bij NuBuiten. Onze collectie biedt oneindig veel opties, waaronder verschillende daktypes en verduurzamingsopties. Pas onze filters aan om precies te vinden wat je zoekt en maak jouw droomtuinhuis werkelijkheid.

Onderstaande blokhutten hebben een oppervlakte van 11 tot en met 20 vierkante meter.

Blokhutten met een oppervlakte van 11-20 m2. 

Bij NuBuiten bieden wij onze blokhutten aan in verschillende afmetingen, zie hier onze middelgrote blokhutten van ons populaire houtsoort Vurenhout . Er zijn oneindig veel mogelijkheden zo ook bij dit tuinhuis zal je verschillende daktypes en verduurzaming tegenkomen schets voor jezelf een beeld naar wat je precies op zoek bent en pas hier je filters op aan! 

Wat zijn de voordelen van een blokhut?  

Een blokhut heeft vele voordelen, zo heb je jarenlang plezier ervan en zou je het tuinhuis kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld extra opslagruimte voor jouw tuinmeubilair. Waarvoor je het gebruikt kan je helemaal zelf invullen, zo zijn ze ook beschikbaar met overkapping waardoor je gelijk een leuke zitplek creëert.  

Doormiddel van de meegeleverde handleiding is de blokhut eenvoudig te monteren, benieuwd naar een van onze projecten? Klik dan hier!   

Om je direct van alle gemakken te voorzien kan je bij NuBuiten bij een aantal modellen kiezen voor een verduurzaming(groen geïmpregneerd) hiermee verleng je de levensduur zonder zelf nog het hout te behandelen(aanrader).  

Bekijk ook nog even onze blokhutaccesoires voor de finishing touch.   

Alternatieve oppervlaktes  

Naast deze middelgrote oppervlaktes aan blokhutten zijn er in ons assortiment nog meerdere mogelijkheden in tuinhuizen. Zie hieronder welke oppervlaktes wij aanbieden: 

  • Bekijk hier de kleinste blokhutten met een oppervlakte van 0-6 m2. 
  • Bekijk hier onze middenmaat blokhutten met een oppervlakte van 6-11 m2 
  • Bekijk hier de grootste blokhutten met een oppervlakte van <20 m2.  

Bestel eenvoudig jouw blokhut bij NuBuiten 

Bij NuBuiten bestel je gemakkelijk jouw blokhut via onze uitgebreide webshop. Alle maten die staan vermeld zijn een vaste maat en maatwerk is hierin helaas niet mogelijk. Liever eerst een offerte of advies van een van onze blokhutspecialisten? Klik dan hier om een afspraak te maken in ons experience center in Hardinxveld-Giessendam tussen Gorinchem en Dordrecht!

blokhut met schuin aflopend dak westwood nubuiten blokhut met lessenaarsdak geschaafd vuren nubuiten westwood blokhut materiaal onderhoudsvrij composiet kunstof blokhutten nubuiten