Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Flenskophoutschroef

Deze schroef wordt veelal gebruikt voor de zwaardere constructies en heeft veel fijne eigenschappen voor de montage van jouw project.

Flenskophoutschroef 

Deze schroef wordt veelal gebruikt voor de zwaardere constructies en heeft veel fijne eigenschappen voor de montage van jouw project. De flenskophoutschroef is leverbaar in 3 verschillende materialen en verschillende maten. Deze schroef is ook wel bekend onder de naam teller of discuskopschroeven en wat het precies is en waarvoor het gebruikt kan worden leggen we je graag hieronder uit. 

Wat is een flenskophoutschroef? 

Deze schroef lijkt veel op onze Houtconstructieschroef(klik hier) maar is in bezit van een bredere kop. Hierdoor zorgt deze schroef ervoor dat deze niet snel in het hout wordt getrokken wat weer zal zorgen voor een stevigere constructie. Deze schroef is in bezit van een torx 40 aandrijving en beschikt over een snijpunt, deeldraad en schachtribben deze voordelige eigenschapen zorgen er dan weer voor dat houten materialen stevig tegen elkaar en aan elkaar worden getrokken. 

Welke materialen en afmetingen bieden wij bij NuBuiten aan? 

Deze schroeven zijn beschikbaar in 3 materialen, wat het precies is leggen we je graag uit: 

RVS: Dit materiaal betekend voluit roestvast staal A2 en is een verzamelnaam voor ijzer, chroom, nikkel en vloeistof.  

Grijs en geel verzinkt: Deze schroeven zijn een passend alternatief voor de RVS schroeven, ze zijn namelijk wat goedkoper in aanschaf maar de kans op roest is vrij snel. Over de schroef zit namelijk een klein laagje zink. 

Afmetingen: De Flenskophoutschroef bieden wij aan in 1 dikte namelijk 8mm, de lengte is nog variabel en kan worden besteld in de volgende lengtes: 80 mm, 100 mm en 120 mm. 

Wat is het verschil tussen RVS en verzinkt 

Nadat de prijs verschilt zijn er nog 2 andere verschillen, zo is verzinkt sterker dan RVS maar kunnen deze wel gaan roesten. Bij RVS zal er minder snel roest ontstaan, let wel op dat dit bij de A2 schroeven welke mogelijk is. A2 schroeven kunnen gaan roesten als deze in aanmerking komt met zout water of zure regen en als je niet het juiste bitje plaatst en de schroef hiermee beschadigd. 

Welke lengte schroeven zijn er nodig voor mijn project? 

Bij NuBuiten geven wij je graag advies, wil je weten welke lengte schroeven geschikt is voor jouw project? Klik dan op de volgende link voor tips: Klik hier voor ons advies!  

flenskop hout schroef geel verzinkt NuBuiten torx flenskop hout schroef grijs verzinkt NuBuiten torx flenskop hout schroef RVS NuBuiten torx