Het Experience Center

Kom langs in ons Experience Center voor vrijblijvende inspiratie! Neem de tijd om op eigen tempo rond te kijken. Heb je al een idee en wil je graag deskundig advies? Maak dan een afspraak!

Experience Center
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten

Gevelschroef

Op zoek naar de juiste bevestiging voor jouw gevelplanken? Zoek dan niet verder wij hebben verschillende soorten en maten in ons assortiment. Zo is de keuze ruim en helpen we je graag verder met de juiste gevelschroef voor jou project. 

Gevelschroef 

Door het ruime assortiment kunnen wij begrijpen dat je er niet altijd uitkomt, wij geven je hier graag advies in zodat je de plank niet misslaat. 

Wat is een gevelschroef?  

Eigenlijk kan je dit al een beetje uit de naam afleiden, het is een schroef voor de gevel. Met deze schroeven kun je gemakkelijk gevelbekleden monteren. Deze RVS-schroef heeft een smalle torx kop en zelftapper, dit zorgt ervoor dat je hem direct in het hout kunt draaien zonder de plank voor te boren. Mocht je nu kiezen voor zwarte gevelbekleding, hiervoor hebben wij speciaal een schroef met zwarte kop in ons assortiment, klik hier naar onze gevelschroef met zwarte kop.   

Welke lengte schroef heb ik nodig? 

Het is makkelijker dan het lijkt, wij gebruiken altijd als vuistregel dat je minimaal het dubbele dan de dikte van het hout moet aanhouden. Zo weet je zeker dat je de juiste lengte schroef gebruikt voor het bevestigen van jouw gevelplanken. Let wel op dat je ze niet te lang besteld, het is niet de bedoeling dat dit er aan de achterkant van het regelwerk weer uitkomt.  

Welke gevelbekleding hebben jullie in het assortiment?  

Voor elk project en voor elke gevel hebben wij een passend product, het assortiment gevelbekleding is flink uitgebreid in de loop de jaren zo zit er voor iedereen wat tussen. We hebben onze gevelbekleding voor je op een rijtje gezet, Klik hier voor onze gevelbekleding! 

Advies nodig?   

Omdat er zo een uitgebreid assortiment is begrijpen wij dat je hiervoor graag eerst advies ontvangt. Onze specialisten maken hiervoor graag een afspraak om de opties door te spreken en wij laten je graag enkele voorbeelden zien in onze experience center! 

Klik hier om een afspraak te maken in onze showroom.