Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
 • Winkel (NH)
 • Gouda
 • Utrecht
 • Hardinxveld (Experience Centre)
 • Oss
 • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Grenen schutting systeem

Het grenen schuttingsysteem is een eenvoudig zelfbouwsysteem om een tuinafscheiding mee te maken. De grenen blokhutprofielplanken kun je gemakkelijk in de sponning van de palen schuiven en stapelen. De planken en palen zijn gemaakt van glad geschaafd grenen en zijn onder druk geïmpregneerd voor een langere levensduur.

Grenen schuttingsysteem 

In onze populaire houtsoort Grenen bieden wij je graag ons schuttingsysteem aan, hiermee maak je in jouw tuin eenvoudig via een zelfbouwsysteem een nieuwe tuinafscheiding aan. Doormiddel van sleufpalen en blokhutprofielplanken maak je met onze geïmpregneerde planken een mooi project. Door de impregnatie gaat de schutting langer mee en hierover vertellen we je graag hieronder wat meer.  

Groen geïmpregneerd grenen 

Impregnatie: Als je opzoek ben naar tuinhout voor jouw afscheiding is groen geïmpregneerd de meest voorkomende verduurzaming. Wat betekent het nu precies? Dit leggen we je graag uit, impregnatie is een manier van behandelen en is bij dit geval een druk impregnatie. Een druk impregnatie wordt gedaan door het impregneermiddel in het hout te persen, dit kan je zien als vacuümtrekken maar dan in een grote ketel. Hiermee wordt de levensduur verlengd met +/- 5 jaar.  

Grenenhout: Onze populaire tuinhoutsoort heeft een klassieke uitstraling en is van naaldhout, na impregnatie zal het hout 10-15 jaar meegaan en is groen/bruin van kleur door de impregnatie. De zachtheid zegt echter niet veel bij dit product en is de sterkte erg hoog! Ons Grenenhout heeft een sterkteklasse van C18 en C22. 

Wat heb ik benodigd voor de opbouw (stapsgewijs)  

Voor de opbouw van jouw tuinafscheiding is het volgende benodigd: 

Tips: Om je palen extra stevig in de grond te zetten raden wij je aan op per paal een zak snelbeton te gebruiken:  Klik hier voor ons snelbeton.     

Welke houtsoorten bieden wij nog meer aan 

Bij NuBuiten bieden we je graag schuttingsystemen aan in verschillende soorten aan, zo heb je een ruime keuze. De keuze kan gemaakt worden uit de volgende materialen: 

 • Douglashout 
 • Hardhout 
 • Betowood(mix van hout en beton)  
 • Composiet 
 • Aluminium 

Kom langs bij NuBuiten en laat je adviseren!  

Door ons ruime assortiment kunnen wij begrijpen dat we je de keuze niet makkelijk maken. In ons experience center hebben wij een breed aanbod uitgesteld staan en geven wij je graag advies. 

Klik hier om een afspraak te maken met een schuttingsysteem adviseur!   

grenen zelfbouw schutting systeem plankenscherm nubuiten grenen houten schutting blokhutprofiel grenen schutting zelfbouw plankenscherm nubuiten