Schutting laten plaatsen

Wellicht kunnen wij jouw schutting plaatsen! Lees hieronder meer.

hello banner background image

Schutting laten plaatsen

In sommige gevallen is het mogelijk om een schutting te laten plaatsen door NuBuiten en zijn partners. Wij werken namelijk samen met hoveniers uit de regio, die hele tuinprojecten kunnen realiseren. 

De haalbaarheid van de plaatsing hangt echter van een aantal dingen af. Het schema van de hoveniers kan door drukte snel vol zitten, waardoor het erg lang kan duren voor jouw schutting geplaatst kan worden. Dit heeft ook te maken met de seizoensdrukte. Het is vaak in de winter rustiger dan in de zomer.

Onze hoveniers komen uit de regio, wat betekent dat zij ook alleen schuttingen zullen plaatsen in de regio. Mocht je verder dan 25 kilometer van ons bedrijf (Hardinxveld-Giessendam) wonen, dan raden we aan om een plaatselijke hovenier in te schakelen. Wij kunnen dan de spullen bij jou thuis leveren, waarna de plaatselijke hovenier de klus kan klaren. Wij raden wel aan om een externe hovenier pas in te huren als de spullen daadwerkelijk geleverd zijn. Zo loop je niet tegen onverwachte vertragingen aan. Voor vragen of informatie kun je altijd contact opnemen met ons via [email protected]!

schutting tuinafscheiding plankenscherm afscherming tuin
aflevering 12 buiten edit hr-14

Experience Center

In ons Experience Center in Hardinxveld-Giessendam hebben we veel verschillende schuttingen staan. Dit is dé manier om jezelf te oriënteren, zodat je de perfecte schutting voor jouw tuin kan uitkiezen. 

Je kunt ook een adviesgesprek inplannen, zodat onze experts je kunnen helpen om de juiste dingen aan te schaffen.

Een greep uit onze projecten

De expertise van NuBuiten!

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs