Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Polyester bloembakken

Een polyester bloembak geeft een moderne en strakke uitstraling in uw tuin.

Polyester bloembak 

Deze mooie polyester bloembak met eigentijdse vormen is ook gemakkelijk te onderhouden.  

Het materiaal van de bloembak 

Onze polyester plantenbakken zijn vervaardigd uit hoogwaardige kwaliteit, met extra versteviging in de hoeken. Daarbij hebben de bloembakken een optie om ze waterdicht te maken. Dan kunnen de bloembakken ook in de winter buiten blijven staan. De plantenbakken nemen namelijk geen vocht en kunnen daarom niet kapot vriezen in de winter.  

Bloembak met een moderne uitstraling 

De bloembak is verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Naast de klassieke ronde en vierkante vormen zijn er nog tal van vormen. Hoewel de ronde en vierkante vormen een klassieke uitstraling, zorgt het polyester materiaal en de strakke kleuren toch voor een unieke blikvanger in je tuin.  

Met de verschillende vormen bloembakken kan je heel veel kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld met een aantal bloembakken een groep vormen. Ideaal wanneer je een groter terrein hebt. In combinatie met de planten en het groen vormen de bloembakken een mooi geheel.  

Waar moet je op letten bij montage? 

Voordat je de bloembak in gebruik neemt dien je onderin de plantenbak een aantal afwateringsgaten te boren. Let er wel op dat je de bloembak eerst op de juiste plaats zet, voor dat je ze vult. Zodra ze gevuld zijn, zijn ze (in verband met het gewicht) niet meer geschikt om te verplaatsen.  

Wat moet je weten over levensduur en onderhoud? 

De plantenbakken zijn gemakkelijk in onderhoud. Belangrijk om is om de bloembak niet schoon te maken met schurende materialen als staalwol, oplosmiddelen of een hogedruk reiniger. Je kunt de bloembakken eenvoudig schoonhouden met water en groene zeep.  

Daarnaast is er ook een polyester reinigingsmiddel. Hiermee onderhoud je je polyester bloembak. Met dit middel behandel je je bloembak twee keer per jaar. Dit zorgt voor een beschermende laag rondom de bloembak.  

Nog meer vragen?  

Heb je interesse in deze bloembak en toch nog vragen? Neem dan contact met ons! Wij beantwoorden graag al je vragen.  

polyester bloembak organ grijs nubuiten polyester bloembakken grijs nubuiten