Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Paalhouders en balkdragers

Bij NuBuiten vindt je een ruim assortiment aan hulpstukken voor de bevestiging van palen en balken, met deze onderdelen zorg je voor een stevige constructie en is dan ook zeker een must.

Paalhouders en balkdragers 

Bij NuBuiten vindt je een ruim assortiment aan hulpstukken voor de bevestiging van palen en balken, met deze onderdelen zorg je voor een stevige constructie en is dan ook zeker een must. Om je te zorgen dat jouw project stevig staat bieden wij dit aan in verschillende soorten en maten paalhouders en balkdragers, zo zit er voor ieder project de juiste bevestiging tussen! 

Wat is een paalhouder en balkdrager? 

Naast dat er een verschil in zit dat het ene onderdeel wordt gebruikt voor een paal en het andere voor een balk leggen wij graag de functie van deze 2 producten aan je toe. 

Paalhouders: Over het algemeen wordt dit door ons aangeraden bij schuttingen en hekwerken, de paalhouder zal ervoor zorgen dat jouw constructie stevig is verankerd. Het geeft jouw schutting/hekwerk extra steun voor eventuele verzakking. 

Balkdragers: Er zijn veel verschillende soorten balkdragers, hierover vertellen we je graag zo wat meer. De functie is echter bij alle dragers hetzelfde, het betreft namelijk een hulpstuk waarin de balk wordt gelegd wat weer zorgt voor stevigheid. 

Welke soorten fundering verkopen wij in ons assortiment 

We gaven het eerder al aan, er zijn veel verschillende balkdragers en paalhouders in ons assortiment. Graag licht wij de producten aan je toe Klik hier welke fundering er mogelijk is!  

Via bovenstaande link lees je per product waarvoor dit geschikt is, zo weet je zeker welke ondersteuning er benodigd is voor jouw project. 

Alternatief product voor paalhouders 

Onder het kopje “welke soorten fundering verkopen wij” zie je een link staan, hier zie je ook een betonpoer staan wat een passend alternatief is indien je bredere palen plaatst. Betonpoeren zijn namelijk geschikt vanaf een kopmaat van 10 cm. 

Neem contact op met NuBuiten!  

Kom je er niet helemaal uit of heb je graag eerst nog passend advies voor jouw project? Neem dan gerust contact met ons op wij staan je graag te woord!  

fundering paal houder balk drager overkapping balkdrager paaldrager schutting overkapping nubuiten paal dragers balken verzinkt