Extra snelle levering? Kies voor de producten met een levertijd van “Binnen 72 uur in huis”

Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

Schuttingpalen

Onze schuttingpalen hebben kwaliteit en karakter en zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Komt u er zelf niet uit? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Schuttingpalen

Bij NuBuiten.nl vind je een groot assortiment aan schuttingpalen. Zo vind je geïmpregneerd hout, hardhout, douglas, eiken, composiet, beton en aluminium. Je leest het al! Genoeg keuze voor ieder project. Of je nu palen nodig heb voor een klus van een klant of ga jezelf aan de gang in de eigen tuin, we hebben het allemaal. Heb je advies of tips nodig over het plaatsen van schuttingpalen, lees dan ons productadvies. 

Schuttingpalen kopen

Kun je niet wachten om aan jouw project te beginnen, kijk dan in ons 72 uurs assortiment zo start je snel met jouw project! Op zoek naar inspiratie? Kom langs in ons Experience Center en bekijk al onze showmodellen in onze experience center van 10.000 m2 in Hardinxveld Giessendam. Hier adviseren onze schutting experts jouw graag voor jouw eerst volgende klus. Heb je een keuze kunnen maken, dan behoord naast bezorging, ook afhalen tot één van de mogelijkheden. We hebben meerdere afhaallocaties door heel Nederland en Vlaanderen. 

Schuttingpalen online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Bij NuBuiten.nl bestel je gemakkelijk en snel jouw schuttingpalen online; zo ben je er zeker van dat je nóóit te veel betaald, dat de schuttingpalen snel geleverd kan worden én dat je kan rekenen op onze kundige service en ondersteuning. Wil je liever jouw producten afhalen? Dat kan natuurlijk ook! Kom langs in onze mooi en ruim opgezette Experience Center in Hardinxveld-Giessendam en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment schuttingpalen.