close
Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Gaas

Bij NuBuiten verkopen we diverse soorten gaas, hierbij verkopen we ook de bijhorende palen voor een compleet geheel.

Gaas hekwerk

Een oude methode van omheining is het gebruik van gaas. Een gaas omheining wordt vaak gebruikt om tuinen, weilanden, openbare ruimtes en dierentuinen te omheinen, maar ook om bedrijfseigendommen of bedrijfsparken te beveiligen. Het is de voordeligste vorm van afrastering. Nu Buiten is uw deskundige partner in alle soorten en maten hekwerken, die ervoor zorgen dat ongewenste gasten buiten de deur blijven. De verschillende soorten hekwerken zorgen voor veiligheid en uitstraling. Naast gaas op rol bestel je bij ons ook de bijbehorende palen voor een complete afrastering en beveiliging van jouw terrein. 

Gaas kopen

Kun je niet wachten om aan jouw project te beginnen, kijk dan in ons 72 uurs assortiment zo start je snel met jouw project! Op zoek naar inspiratie? Kom langs in ons Experience Center en bekijk al onze showmodellen in onze experience center van 10.000 m2 in Hardinxveld Giessendam. Hier adviseren onze experts jouw graag voor jouw eerst volgende klus. Heb je een keuze kunnen maken, dan behoord naast bezorging, ook afhalen tot één van de mogelijkheden. We hebben meerdere afhaallocaties door heel Nederland en Vlaanderen. 

Gaas en accessoires online bestellen: snel geleverd en áltijd de beste prijs!

Bij NuBuiten.nl bestel je gemakkelijk en snel jouw gaas hekwerk online; zo ben je er zeker van dat je nóóit te veel betaald, dat het gaas snel geleverd kan worden én dat je kan rekenen op onze kundige service en ondersteuning. Wil je liever jouw producten afhalen? Dat kan natuurlijk ook! Kom langs in onze mooi en ruim opgezette Experience Center in Hardinxveld-Giessendam en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment gaas en accessoires.

gaas hekwerk op rol tuin omheining voordelig nubuiten nu buiten paal gaas hekwerk accessoires  gaas hekwerk met poort en palen nubuiten