Buitenverblijf Vrijbuiter – douglas 

Dronten

Met zo’n naam, Vrijbuiter, trek je als buitenverblijf wel een bepaald publiek. Mensen van het goede leven, mensen die het graag nét wat anders doen. Spreekt dat je aan? Laat je dan inspireren door dit project en doe het nét even wat anders.

 

Handige tip van de makers

Wil je graag de karakteristieke kleur van het douglas behouden? Dat kan! Je kunt het hout behandelen met beits met de pigmentkleur van douglas, wat zorgt voor UV-bescherming en zo vergrijzing voorkomt en de kleur behoudt.

Ben je op zoek naar een modern buitenverblijf met warme uitstraling? Neem eens een kijkje bij dit project. De constructie is vervaardigd van geschaafd douglas, wat samen met glazen wand en shutters die open en dicht kunnen voor een eigentijdse uitstraling zorgt. De diepe kleur van het hout en het klassieke zweeds rabat geven het buitenverblijf nét wat extra warmte.

Handige tip van de makers

Wil je graag de karakteristieke kleur van het douglas behouden? Dat kan! Je kunt de zadeldakschuur behandelen met beits met de pigmentkleur van douglas, wat zorgt voor UV-bescherming en zo vergrijzing voorkomt en de kleur behoudt.

Terug naar overzicht
Advies nodig?
Terug naar overzicht
Advies nodig?