De grote tuinverbouwing logo

26

S04

Een overkapping waar ze heerlijk onder kunnen loungen én een plek voor de kinderen om te spelen; dat zijn de belangrijkste elementen voor de droomtuin van Tessa en Silven.

‘Dit gaan ze heel leuk vinden!’

Midden in de tuin van Tessa en Silven is een speelplek gecreëerd voor de kinderen. Het duikelrek is gemaakt van sterke robinia palen met een RVS duikelstang. Daar gaan ze lang plezier van hebben!

Daarnaast kunnen Tessa en Silven voortaan kiezen tussen twee zitplekken; van het zonnetje genieten op het terras of beschut achter in de tuin onder de robuuste overkapping. Gemaakt van het warmkleurige Douglashout met extra dikke staanders voor een stoere look.

Tip van de makers

Veel van onze overkappingen zijn gemaakt van Douglas. Wil je weten waarom dit zo’n fantastisch product is? In onze serie William op Woensdag leggen we het uit!

Bekijk de aflevering hier
speeltoestellen voor in de tuin duikelrek
douglas hout in de tuin duikelrek

Bekijk het fragment

overkapping de grote tuinverbouwing

Nog even over douglas

Het buitenverblijf is vervaardigd van geschaafd Lariks/Douglas. Douglas hout gaat zonder behandeling ongeveer 10-15 jaar mee. Super duurzaam dus! En dan hebben we het nog niet eens over de karakteristieke warme kleur en rustieke uitstraling. Je hoort het al. Wij zijn fan!

Wil je meer weten over waar je bijvoorbeeld op moet letten bij het gebruik van Douglas? Klik op de button hieronder!

Meer over douglas
De grote tuinverbouwing logo
Bekijk meer fragmenten