totale score    

7

Gemiddelde beoordeling: 9

6 dagen geleden

Snelle en nette levering bellen van tevoren wanneer de levering komt duidelijke site alles wat je er eventueel bij nodig hebt staat aangegeven. Echt super tevreden.
Tot nog toe geen verbeter punten kunnen vinden
Gemiddelde beoordeling: 10

1 week geleden

goede service,snelle levering,en goede produkten.
Gemiddelde beoordeling: 9

1 week geleden

Snelle en gemakkelijke site voor het aankopen van hout. Levertijd naar particulieren is uitmuntend. Na een week had ik mijn azobé palen. Wat via andere bedrijven in België niet mogelijk is (+- 2 weken). Ook de prijs was zeer correct. Mijn levering was geleverd goedkoper , dan bij de lokale hout boer te gaan ophalen!
Gemiddelde beoordeling: 7

1 week geleden

snelle levering en goede service.
Gemiddelde beoordeling: 9

1 maand geleden

Goede kwaliteit tuinhout tegen zeer scherpe prijzen, in het algemeen een ruim assortiment en een zeer goede after sales service! Perfecte communicatie en nazorg, onder andere het (kostenloos!) naleveren van artikelen die naderhand bijbesteld waren.
Geen; voor mij een top voorbeeld van een klantgericht bedrijf!
Gemiddelde beoordeling: 5

4 weken geleden

Mooie website, eenvoudig te bestellen
Telefonisch moeilijk bereikbaar en levertijd aan de lange kant. Kennelijk lang niet alles op voorraad en daarmee afhankelijk van bijvoorbeeld JéWé. Vervolgens was het geleverde hout van een matige kwaliteit; prima als je de bogen van de Brienenoordbrug wil nabouwen maar niet als je (redelijk) rechte vlonderdelen en balken verwacht.
Gemiddelde beoordeling: 10

1 maand geleden

Al meerdere keren diverse soorten hout besteld. Tot nu toe altijd goed gegaan en netjes afgeleverd binnen de gestelde termijn. Natuurlijk is er wel eens een afwijking aan een product, maar dat heb je met hout. Een prettige samenwerking!
Gemiddelde beoordeling: 1

1 maand geleden

GEEN
Levering in het frans, wij spreken nederlands ! Betaling aan chauffeur aangevinkt maar vertrekt zonder iets te zeggen. Levering is beschadigd, foto's opgestuurd maar ze lullen van hout dat groen is, echter op de foto is te mijn hand te zien door het scherm, planken zijn gewoon los gekomen. Nooit nog Nubuiten.nl
Gemiddelde beoordeling: 10

1 maand geleden

Enthousiast! goede producten! uitstekend geholpen in de winkel ivm onze overkapping!!
-
Gemiddelde beoordeling: 1

1 maand geleden


Helaas heb ik kritiek op de aflevering. Ik moest tot de dag zelf wachten om te weten te komen hoe laat de levering zou aankomen. Met andere woorden, ik kon gewoon een dag wachten op een levering i.p.v. dat ze werken met een duidelijk van te voren aangekondigd tijdslot. Toen ik hierover mijn ontevredenheid uitte bij NuBuiten en hun leveranciersbedrijf stuitte ik op onwil en arrogantie.

Bekijk alle 51 reviews