Ervaringen

Sinds 2003 heeft NuBuiten al meer dan 145.000 klanten tevreden gemaakt. Lees hier meer!

hello banner background image

147.315

Klanten voorzien van de ultieme 'Buitengewoon Genieten'-Ervaring!

Bekijk de NuBuiten AR app!

Beoordeeld door klanten met een 4,7/5 – 2020

4.7/5
0

Klanten voorzien van de ultieme 'Buitengewoon Genieten'-Ervaring!

Bekijk de NuBuiten AR app!

Beoordeeld door klanten met een 4,7/5 – 2020

4.7/5
0

Producten in de Webshop

0

Unieke Maatwerk Projecten

0

Reviews op 3 platformen

0

Afhaallocaties in NL & BE

33.128

Producten in de Webshop

1.354

Unieke Maatwerk Projecten

962

Reviews op 3 platformen

6

Afhaallocaties in NL & BE

Een greep uit onze klanten

Bekijk de projecten!

barryatsma_ervaringen_ontdek

Barry Atsma

“NuBuiten had precies dat in huis wat ik nodig had om mijn vlonder aan het water te renoveren: Een zeer ruim assortiment, deskundig advies, snelle levering en vakkundige installatie.”

robverlinden_ervaringen_ontdek

Rob Verlinden

“Of het nu gaat over een Douglas overkapping of een hardhouten schutting. Bij NuBuiten bestellen we snel en gemakkelijk de producten die we nodig hebben om de mensen in ons programma mee te verassen.”

Bekijk onze projecten!

De bron voor inspiratie!

Project Buitenverblijf in Eindhoven

28

Familie Janssen

“Na een oriëntatiegesprek met de verkoopspecialist wisten we het zeker dat we dit buitenverblijf wilden in onze tuin. Alle elementen komen terug die op ons wensenlijstje stonden, zoals de shutters, glaswanden en het douglas hout. We zijn erg blij met het eindresultaat in onze tuin!”

Dit project is een buitenverblijf waar je het hele jaar door van kunt genieten. De twee glaswanden van het buitenverblijf zorgen ervoor dat je altijd het uitzicht op buiten De staanders van de overkapping staan op poeren die in de grond zijn verwerkt.

De overkapping heeft een grootte van 36 m² en valt in duurzaamheidsklasse 3. Het product heeft een levensduur van 10-15 jaar en is te beschermen met beits.

Project Kapschuur in Ede


Meneer van den Bosch

“We wilden heel graag een plek creëren in de tuin waarbij we zowel binnen als buiten konden profiteren van de ruimte. De keuze is gevallen op een kapschuur, omdat we het puntdak erg sfeervol vonden in onze tuin. We zijn NuBuiten erg dankbaar voor het waardevolle advies!” 

Dit project in Ede is een van onze prachtprojecten. De kapschuur bestaat uit vuren hout en heeft een ruime berging aan zijkant. Ook heeft de kapschuur een industriële glaswand waardoor er een lichtinval wordt gecreëerd. 

De berging is bereikbaar middels een dubbele deur. De kapschuur is in verschillende varianten verkrijgbaar en helemaal naar wens te ontwerpen. 

Project Alu & Wood in Wassenaar

Familie Arendse

“We zochten naar een ruime moderne overkapping voor in onze tuin. Een plek waar we kunnen samen komen met het gezin en vrienden. Inmiddels staat de overkapping al bijna een jaar en we genieten elke keer weer.”

Deze overkapping bestaat uit aluminium en hout, ook wel Alu & Wood. De aluminium constructie geeft een moderne uitstraling, daarnaast is het aluminium frame ook nog eens onderhoud vrij. 

De mogelijkheden zijn eindeloos met dit buitenverblijf. Je kunt het naar je eigen wens samenstellen, zoals wanden, materiaal van wanden en de kleur. De aluminium basis is gitzwart gecoat en daardoor helemaal passend bij de industriële trends die we nu zien in de woonbladen. Zo creëer je met gemak binnen en buiten dezelfde sfeer!

Interesse gekregen?

Neem contact met ons op!

Interesse gekregen? Wij helpen je graag verder om jouw droom waar te maken! Stuur ons een mailtje met jouw idee en vraag een offerte aan. Na deze aanvraag nemen we contact met je op om het idee verder uit te werken en helemaal naar jouw wens te maken!

De Grote Tuinverbouwing

Samenwerking met NuBuiten

De Grote Tuinverbouwing is een programma waarin Rob samen met zijn team tuinen verbouwt die hoognodig aan vervanging toe zijn. De producten voor de tuinen worden mede mogelijk gemaakt door onder andere NuBuiten. In de afleveringen ziet u meer over het toepassen en monteren van de producten.

Fragmenten uit de aflevering reposten wij op ons Youtubekanaal. Bekijk hier de nieuwste afleveringen en doe inspiratie op! De producten van NuBuiten die zijn gebruikt voor de tuin zijn gelinked in de biografie onder de video, zo kan je ze makkelijk terug vinden!

Klik hier en abonneer op ons kanaal!

Mis nooit meer een video

Staatsbosbeheer en NuBuiten

Lees hier meer over dit partnership

Staatsbosbeheer beheert en beschermt de natuur van Nederland en probeert de natuur op een steeds meer duurzame manier te benutten. Ook voor ons zijn groen en duurzaamheid belangrijke waarden die wij graag naar buiten dragen. In samenwerking met Staatsbosbeheer werken wij aan projecten die een merkbare verbetering in de natuur realiseren. NuBuiten wenst buitenleven en buitenspelen tot een echte “Buitengewoon genieten”-ervaring te maken!

Sorry, deze pagina is op dit moment in onderhoud…

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze website, opdat wij u kunnen voorzien van de meest accurate informatie. Kom op een later moment terug om meer te leren over de ultieme ‘Buitengewoon genieten’- ervaring!