totale score    

6.1

Gemiddelde beoordeling: 1

3 maanden geleden


€ 150,-- in rekening brengen voor een retourmelding voor een zending die nooit is uitgeleverd??? Een bericht op Facebook wordt eert gecontroleerd voordat ze hem plaatsen, hebben ze soms vaker dit soort klachten! De zaak ligt inmiddels bij de geschillencommissie!
Gemiddelde beoordeling: 4

3 maanden geleden

In tegenstelling tot andere revies was mijn levering zeer snel, 1,5 dag
Schaaldelen besteld omdat deze bij Nubuiten geadverteerd worden met een zeer kleine onderlinge afwijking. Ben hiervoor nog eens langsgeweest om te kijken of dat klopte. Was zeer druk en meisje achter de toonbank had geen idee dus zelf maar aan het zoeken gegaan naar schaaldelen. Degene die ik tegenkwam zagen er inderdaad goed uit dus ik besteld. Nog gebeld met uitleg dat de heftruck van de vrachtwagen van een bepaald type moest zijn om mijn straat in te kunnen, meisje had weer geen benul maar nadat ze had overlegd heb ik volledig onze situatie omschreven bij de order, zou naar gekeken worden (..ofzo). Transporteur belt, uiteraard niet gekeken of overlegd met verkopers dus ik weer alles uitgelegd. Wel zeer behulpzame dame overigens. Volgende dag de hele dag iemand thuis gebleven, levering om 7 uur savonds...zonder aankondiging dus moesten nog rennen om auto's te verzetten. Dat ligt natuurlijk aan de vervoerder, kan nubuiten niet veel aan doen. Nu bleken de beloofde schaaldelen ongeveer 100% af te wijken van elkaar. Een netjes hekwerk zit er dus niet in. Na dit kenbaar te hebben gemaakt ook weer een standaard antwoord dat dat normaal is.........waarom staat dat dan niet op jullie website?? 'product kan afwijken staat in een hoekje'. 70% van de levering wijkt (veel) meer af als de opgegeven marge. Ervaarde geen klantvriendelijkheid. Ook qua deskundigheid en/of klantgerichtheid merkte ik weinig. Heb overigens wel respect voor de beantwoorder van deze klachten
Gemiddelde beoordeling: 5

3 maanden geleden

Snelle levering en voldoende informatie over de producten op de website
1 van de planken van mijn tuinpoort was beschadigd. Hier een klacht over gestuurd en vervolgens is een oplossing aangeboden waar ik het niet mee eens was en waarmee ik het hout niet terug op de poort krijg. Dit heb ik gemeld en vervolgens nog een herinnering achteraan gestuurd maar ik krijg geen reactie meer. Voor mij geen aanrader om hier nog iets te kopen.
Gemiddelde beoordeling: 9

4 maanden geleden

Snelle en nette levering bellen van tevoren wanneer de levering komt duidelijke site alles wat je er eventueel bij nodig hebt staat aangegeven. Echt super tevreden.
Tot nog toe geen verbeter punten kunnen vinden
Gemiddelde beoordeling: 1

3 maanden geleden

Snelle levering
NOOIT Meer!!! Ik heb daar verzinkte ornamentjes voor steigerpalen gekocht. Eentje begon na een paar weken te roesten; dus een dikke bruine vlek. NUBuiten beweerde dat het wel eens voorkomt dat zink roest. Maar zink kan helemaal niet roesten!! Als het roest komt het dat het materiaal niet goed is voorbehandeld. Maar zij wilden het ornamentje van nog geen euro 3 NIET omruilen. Ondanks garantie... Echt hele slechte service NOOIT meer.
Gemiddelde beoordeling: 10

4 maanden geleden

goede service,snelle levering,en goede produkten.
Gemiddelde beoordeling: 9

4 maanden geleden

Snelle en gemakkelijke site voor het aankopen van hout. Levertijd naar particulieren is uitmuntend. Na een week had ik mijn azobé palen. Wat via andere bedrijven in België niet mogelijk is (+- 2 weken). Ook de prijs was zeer correct. Mijn levering was geleverd goedkoper , dan bij de lokale hout boer te gaan ophalen!
Gemiddelde beoordeling: 7

4 maanden geleden

snelle levering en goede service.
Gemiddelde beoordeling: 9

5 maanden geleden

Goede kwaliteit tuinhout tegen zeer scherpe prijzen, in het algemeen een ruim assortiment en een zeer goede after sales service! Perfecte communicatie en nazorg, onder andere het (kostenloos!) naleveren van artikelen die naderhand bijbesteld waren.
Geen; voor mij een top voorbeeld van een klantgericht bedrijf!
Gemiddelde beoordeling: 5

4 maanden geleden

Mooie website, eenvoudig te bestellen
Telefonisch moeilijk bereikbaar en levertijd aan de lange kant. Kennelijk lang niet alles op voorraad en daarmee afhankelijk van bijvoorbeeld JéWé. Vervolgens was het geleverde hout van een matige kwaliteit; prima als je de bogen van de Brienenoordbrug wil nabouwen maar niet als je (redelijk) rechte vlonderdelen en balken verwacht.

Bekijk alle 55 reviews