Ervaringen

Sinds 2003 heeft NuBuiten al meer dan 125.000 klanten tevreden gemaakt. Lees hier meer!

hello banner background image
0

Klanten voorzien van de ultieme 'Buitengewoon Genieten'-Ervaring!

Bekijk de NuBuiten AR app!

Beoordeeld door klanten met een 4,7/5 – 2020

4.7/5
0

Producten in de Webshop

0

Unieke Maatwerk Projecten

0

Reviews op 3 platformen

0

Afhaallocaties in NL & BE

Een greep uit onze klanten

Bekijk de projecten!

barryatsma_ervaringen_ontdek

Barry Atsma

“NuBuiten had precies dat in huis wat ik nodig had om mijn vlonder aan het water te renoveren: Een zeer ruim assortiment, deskundig advies, snelle levering en vakkundige installatie.”

robverlinden_ervaringen_ontdek

Rob Verlinden

“Of het nu gaat over een Douglas overkapping of een hardhouten schutting. Bij NuBuiten bestellen we snel en gemakkelijk de producten die we nodig hebben om de mensen in ons programma mee te verassen.”

Bekijk onze projecten!

De bron voor inspiratie!

Project Overkapping in Eethen

project8_1

Familie Verdoorn

“Een lange tijd waren wij bezig met de perfecte overkappingen zoeken voor onze tuin. We kwamen in contact met NuBuiten en zij hebben ons tuin precies gemaakt zoals wij wilden. De opbouw ging snel en wij zijn nog steeds erg blij met het eindresultaat.”

Dit project is een multifunctionele overkapping, die zowel als carport als stijlvolle zithoek fungeert. De zijwanden van de overkapping zijn van zwart gespoten Zweeds Rabat, wat zorgt voor een moderne uitstraling. De staanders van de overkapping staan op poeren die in de grond zijn verwerkt.

De overkapping heeft een grootte van 36 m² en valt in duurzaamheidsklasse 3. Het product heeft een levensduur van 10-15 jaar en is te beschermen met beits.

Project Berging in Hendrik-Ido-Ambacht

Meneer Klunen

“We hebben eindelijk ons project in de tuin zoals we voor ogen hadden! Het ontwerp hebben we zelf aangeleverd bij NuBuiten en vervolgens heeft een verkoopspecialist het helemaal afgemaakt voor ons. Precies het hout dat we zochten is verwerkt in ons eigen ontwerp, zo mooi!”

Dit project in Hendrik-Ido-Ambacht bevat een mooie, aangebouwde overkapping en landelijke, kleine berging. Beide zijn gemaakt van Douglas Hout. De overkapping heeft staanders van 140 bij 140 cm dik die geplaatst zijn op antraciete betonpoeren. 

Het geheel is een aanbouw van het huis. De wanden zijn bekleed met blank Zweeds Rabat. De berging beschikt over een landelijke uitstraling door de dakpanplaten en het blanke Zweeds Rabat. Ook dit geheel staat op actraciete betonpoeren die nog gedeeltelijk zichtbaar zijn.

project33_3
22

Project Blokhut in Reeuwijk

project5_1-shopped
project5_3-shopped

Familie Dirksen

“De blokhut is nog mooier dan we hadden gehoopt. NuBuiten hielp ons met advies over plaatsing en leverden snel de producten zodat wij aan de slag konden. NuBuiten is zeker een aanrader!”

Deze Douglas blokhut is door de klant zelf geplaatst. Het is bevestigd op een oude betonfundering. De combinatie blauw met wit geeft het geheel een moderne en frisse uitstraling. Vooral in combinatie met een groene omgeving springt dit buitenverblijf direct in het oog.

Het product heeft een levensduur van ongeveer 10-15 jaar en heeft geen nabehandeling nodig. De blokhut heeft een grootte van 12 m² en valt in duurzaamheidsklasse 3.

Interesse gekregen?

Neem contact met ons op!

Interesse gekregen? Wij helpen je graag verder om jouw droom waar te maken! Stuur ons een mailtje met jouw idee en vraag een offerte aan. Na deze aanvraag nemen we contact met je op om het idee verder uit te werken en helemaal naar jouw wens te maken!

De Grote Tuinverbouwing

Samenwerking met NuBuiten

De Grote Tuinverbouwing is een programma waarin Rob samen met zijn team tuinen verbouwt die hoognodig aan vervanging toe zijn. De producten voor de tuinen worden mede mogelijk gemaakt door onder andere NuBuiten. In de afleveringen ziet u meer over het toepassen en monteren van de producten.

Fragmenten uit de aflevering reposten wij op ons Youtubekanaal. Bekijk hier de nieuwste afleveringen en doe inspiratie op! De producten van NuBuiten die zijn gebruikt voor de tuin zijn gelinked in de biografie onder de video, zo kan je ze makkelijk terug vinden!

Klik hier en abonneer op ons kanaal!

Mis nooit meer een video

Staatsbosbeheer en NuBuiten

Lees hier meer over dit partnership

Staatsbosbeheer beheert en beschermt de natuur van Nederland en probeert de natuur op een steeds meer duurzame manier te benutten. Ook voor ons zijn groen en duurzaamheid belangrijke waarden die wij graag naar buiten dragen. In samenwerking met Staatsbosbeheer werken wij aan projecten die een merkbare verbetering in de natuur realiseren. NuBuiten wenst buitenleven en buitenspelen tot een echte “Buitengewoon genieten”-ervaring te maken!

Sorry, deze pagina is op dit moment in onderhoud…

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze website, opdat wij u kunnen voorzien van de meest accurate informatie. Kom op een later moment terug om meer te leren over de ultieme ‘Buitengewoon genieten’- ervaring!