Onze projecten

Laat je inspireren door de projecten die we hebben gerealiseerd. 

Bekijk projecten
Locaties
  • Winkel (NH)
  • Gouda
  • Utrecht
  • Hardinxveld (Experience Centre)
  • Oss
  • Meer (België)
Meer info
Bezoek ons Experience Center

Dé plek om inspiratie op te doen op het gebied van buitenleven.

Kom langs

De Eerste Winnaar van de NuBuiten Fotowedstrijd!

De eerste winnaar van de NuBuiten Fotowedstrijd is bekend: Jos! Jos heeft met zijn prachtige foto’s een barbecue gewonnen.

Jos heeft van zijn hele tuin een NuBuiten-project gemaakt. Twee overkappingen, een houtopslag, een schutting en een ornament. Samen met zijn broer hebben ze de constructies gebouwd. Eén van de twee overkappingen dient als zit- en rustplek. Er staat hier een mooie tuinset en een kachel. De andere dient als opslag en kantoor. Hier kan Jos rustig thuiswerken zonder gestoord te worden. Dat komt mooi uit tijdens de coronacrisis! 

Beide overkappingen zijn gemaakt met Eikenhouten palen. Het thuiskantoor heeft wanden van Douglas zweeds rabat. De rabatdelen zijn zwart gespoten. De overkapping met tuinset heeft grote glazen ramen. 

Hiernaast kun je het montageproces zien. Ze hebben er echt iets moois van gemaakt! De combinatie van kwaliteit, creativiteit en originaliteit zorgde ervoor dat de overwinning in de wacht gesleept kon worden.

Jos is ontzettend blij met zijn barbecue, maar hij is niet de enige! Binnenkort zullen we nog een winnaar bekend maken, dus blijf vooral de blog en onze social media volgen!

Gebruikte producten